Dos títols en joc en dues setmanes

Dos títols en joc en dues setmanes

El Barça Lassa depèn d’ell mateix per guanyar la Lliga matemàticament aquest divendres (19:00h) al Palau, i dos caps de setmana després disputarà la fase final de la Copa del Rei a Alacant

S’aproximen setmanes decisives per al Barça Lassa d’handbol. Amb la Champions aparcada fins que arribin els quarts de final (24-27 d’abril), el conjunt blaugrana pot sentenciar ben aviat la Lliga Asobal i afrontarà la fase final de la Copa del Rei. Després de 22 jornades d’imbatibilitat i ple de victòries en la competició regular, el Barça Lassa té aquest divendres la primera oportunitat d’aconseguir matemàticament el títol de Lliga. Amb 14 punts d’avantatge respecte del Bidasoa Irún, segon classificat. i el goal average a favor, el Barça Lassa pot sentenciar el títol a set jornades per al final.

El Barça Lassa rebrà el Quabit Guadalajara a les 19:00 hores al Palau Blaugrana, i en cas de victòria els blaugranes ja podran celebrar el títol de Lliga amb l’afició. Seria el 26è de la història de la secció, el novè de manera consecutiva.

En cas de sentenciar el títol de la regularitat, l’equip ja es podria centrar de ple en el següent repte, que serà la fase final de la Copa del Rei. Al mig hi haurà una altra jornada de Lliga, el dimecres 27 a la pista del Logroño La Rioja. Després hi haurà un dies de preparació fins que el divendres 5 d’abril arrenqui la competició del KO amb format de Final a Vuit. El Barça Lassa debutarà en els quarts contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil amb una plaça de semifinals en joc, i en tres dies es decidirà un nou títol.

Cal recordar que el Barça Lassa ja ha guanyat quatre títols en el que portem de temporada (Supercopa de Catalunya, Supercopa d’Espanya, Super Globe i Copa Asobal), i en les properes setmanes buscarà ampliar els èxits amb dos títols més abans d’afrontar el repte més gran: la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut