Local

Barça Escola Campus Bàsquet

Gaudeix d’un estiu en què podràs viure en primera persona el que sent un jugador del bàsquet del FC Barcelona. Conviu amb altres esportistes de tot el món en una enriquidora experiència a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Raons per inscriure-t’hi

Gaudeix durant una setmana de la Barça Escola Camp Bàsquet. Viuràs una setmana de bàsquet total. La Barça Escola Camp Bàsquet volem que sigui una setmana plena d’experiències amb l’objectiu de millorar i aprendre elements tècnics i tàctics de bàsquet. A les sessions d'entrenament diàries podràs sentir-te com un jugador del primer equip del Club preparant-te amb els entrenadors del FC Barcelona a través de la nostra metodologia basada en el creixement integral del jugador. A més, gaudiràs en el teu temps lliure al costat de nens i nenes amants del bàsquet.

El campus

Es tracta d'un campus en el qual l'experiència del bàsquet amb diverses activitats formatives i lúdiques orientades a conèixer d'una forma més extensa el FC Barcelona.

La Barça Escola Camp Bàsquet se celebra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí durant una setmana de l'1 al 5 de juliol de (8:30 a 9:00h) a (17:00 a 17:30h). Està dirigida per a nens i nenes d'entre 10 i 16 anys i que està pensat per jugadores de la base del Barça, com també per jugadors que ja hagin participant en els Barça Academy Camps Basket i per esportistes d'altres escoles i clubs esportius. 

Metodologia

Els participants al Barça Escola Camp Bàsquet podran millorar el seu aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del bàsquet d'acord amb la metodologia utilitzada habitualment pels equips del Bàsquet Formatiu.

A més, aquesta experiència per als joves esportistes també permetrà:

  • Facilitar l'aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del bàsquet d'acord amb els mètodes de treball utilitzats pel planter del FC Barcelona.
  • Participar en activitats formatives, lúdiques i recreatives relacionades amb el bàsquet i el FC Barcelona.
  • Donar a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva de manera distesa i divertida.
  • Fomentar la convivència entre nens/es en edat de formació, amb diferents procedències, cultures i inquietuds, que comparteixen la passió pel bàsquet i pel Barça.
  • Mantenir durant tot el campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.
  • Transmetre els valors que representa el FC Barcelona.

Entrenadors

Els entrenadors que conduiran el Barça Escola Camp Bàsquet són tècnics formats al  FC Barcelona i que compten amb una gran experiència en el món del bàsquet i concretament amb la metodologia i estil de joc Barça.

Sessions d'entrenament

En cadascuna de les jornades d'entrenament del Barça Escola Camp Bàsquet es realitzaran dues sessions d'entrenament de grup, dos tallers de tecnificació i una competició al Palau Blaugrana. A més, també tindran lloc altres xerrades tècniques i motivacionals que ajudaran a completar l'experiència esportiva dels joves participants.

Contacte

El canal de comunicació principal per a dubtes no resolts en el nostre FAQS o altres inquietuds, serà el correu electrònic: barcacamps.basket@fcbarcelona.cat. Durant el campus tindrem un telèfon habilitat per a emergències que us farem arribar.

Més notícies aquí