Gimnàstic de Manresa – Juvenil A: Remuntada per seguir amunt (1-2)

Gimnàstic de Manresa – Juvenil A: Remuntada per seguir amunt (1-2)

Triomf important del Juvenil A sobre el Nàstic de Manresa, que serveix als culers per seguir de ple en la lluita pel títol de Lliga

El Juvenil A de Denis Silva s’ha imposat al Gimnàstic de Manresa (1-2) amb remuntada inclosa. Els locals s’han avançat amb un gol de falta directa, però els blaugrana han reaccionat a l’inici de la segona meitat amb les dianes de Rosanas i Ansu.

Primera meitat molt travada

Li ha costat molt al Juvenil A superar en el primer temps una defensa local molt ben ordenada i segura en el terreny de joc. El partit que han proposat els manresans ha estat intens, amb moltes faltes tàctiques per evitar la continuïtat del joc blaugrana. És per això que s’han vist fins a sis targetes grogues en el primer temps.

El conjunt del Bages ha colpejat primer amb un gol de falta que ha executat Aleix Díaz per sota la tanca defensiva. Els culers no han reaccionat fins després de la represa, quan han imprès un altre ritme al partit. En menys de deu minuts, el Juvenil A ha estat capaç de donar la volta el marcador: primer amb un gol de Rosanas, el primer de la temporada, i, posteriorment, Ansu,  amb una jugada individual. La mala notícia ha estat l’expulsió de Nico per segona targeta groga immediatament després del gol de la remuntada.

Segellen la victòria

Tot i així, Denis Silva ha reestructurat bé l’equip i ha evitat que el Nàstic de Manresa tornés a entrar en el partit. El final de l’enfrontament ha estat marcat, desafortunadament, per la lesió del jugador local José Alberto, que l’han hagut de treure en ambulància.

Amb aquest triomf, els blaugrana se situen com a líders provisionals i cedeixen la pressió al Saragossa. El proper diumenge, el Barça rep, a la Ciutat Esportiva, el Girona, un duel de la zona alta.

Fitxa del partit

Gimnàstic de Manresa, 1
Juvenil A, 2

Gimnàstic de Manresa: Pulido, José Alberto, Biel Pla, Jordi (Martí Torroda, min 74), Adrià Pladevall, Hamza Bella, Aleix Díaz (Marcos Garrido, min 84), Nil Garrido, Eric Márquez (Padi, min 61), Marc Guilas, Marc Muñoz (Guillem Benet, min 78).

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Comas (Antonio Sola, min 81), Rojas, Mika, Álvaro Sanz, Konrad, Nico, Marqués (Carlos Polo, min 63), Jandro (Antonio, min 74) i Ansu (Nils, min 91).

Gols: 1-0, Aleix Díaz (min 34); 1-1, Rosanas (min 52); 1-2, Ansu (min 55).

Àrbitre: Óscar Saureda. Ha amonestat els locals Biel Pla (min 25), Jordi (min 39) i Marc Muñoz (min 66); i els blaugrana Nico (min 24), Rosanas (min 33), Álvaro (min 37), Marqués (min 43) i Tenas (min 90). Nico ha vist la segona groga en el minut 58.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut