Barça Lassa B – Ars Naranjas de Palma del Río (31-28): Cap fred per tornar a guanyar

Demostració de maduresa del segon equip de l’handbol blaugrana

En el pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper es trobaven dos equips amb fam de victòria. Catalans i andalusos venien de dues derrotes consecutives i volien girar la tendència. Després d’una primera part on els dos equips van demostrar dues cares, en el segon temps la maduresa demostrada per l’equip més jove de la categoria, com és el Barça Lassa, els va possibilitar tornar a la dinàmica de la victòria.

Dues dinàmiques en trenta minuts

Els blaugranes es mostraven efectius, a l’inici del partit, i amb l’aportació de Forns a la porteria, obtenien un 4 a 0 en els sis primers minuts de joc amb el conseqüent temps mort visitant. A partir d’aquell moment la diferència s’estabilitzava (8-4) a l’equador del quart, però el ritme era dels joves entrenats per Roi Sánchez.

Gràcies a l’aportació ofensiva de Reyes i Morales, els de Palma del Río assolien l’empat a 8, en el minut 20, i el Barça Lassa B demanava temps mort per ressituar-se. La dinàmica de l’inici va canviar i el ritme era dels andalusos, que dominaven el partit fins als darrers minuts, però la defensa blaugrana va possibilitar la recuperació i que s'arribés a l’empat a 15 al descans.

Serenitat dels més joves

La igualtat era la tònica que es veia a la pista blaugrana. Nou minuts del segon temps i l’empat a 19 ho mantenia tot obert. Un parcial de 3 a 0 en tres minuts deixava el 22 a 19 en el marcador, però les bones intervencions de l’exblaugrana Admella, ara a la porteria rival, no deixaven trencar el partit.

L'Ars Naranjas apostava per l’atac de set jugadors, però els blaugranes augmentaven la diferència (26-22) a 11 minuts per a la fi del partit. Els locals mantenien les diferències favorables, però els visitants no es desenganxaven del marcador.

El cap fred del segon equip els permetia distanciar-se, per 30 a 26,  a dos minuts per al final, distància que els va resultar definitiva per emportar-se el triomf.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Ars Naranjas de Palma del Río (31-28)