Barça B – RCD Espanyol B: Sense fortuna de cara al gol (0-1)

Els de Garcia Pimienta cauen en el derbi per la mínima, tot i dominar gran part del partit i intentar-ho fins al final

El Barça B ha perdut contra l’Espanyol B en el duel corresponent a la 29a jornada de la Segona Divisió B del Grup III al Miniestadi (0-1). El matx ha estat controlat en tot moment per l’equip blaugrana, però la consistència defensiva dels visitants juntament amb el desencert cap a la porteria rival dels culers han acabat certificant el triomf visitant.

El derbi de filials ha començat amb els dos conjunts molt ben posicionats sobre la gespa del Miniestadi. En els primers compassos del duel, els blaugrana han portat la batuta ofensiva a través de la possessió de l’esfèrica. Tot i això, la solidesa defensiva de l’Espanyol ha dificultat l’arribada d’ocasions de gol per als blaugrana. I en el minut 20, en una de les primeres accions de perill dels visitants, des de la sortida d’un córner, Bermejo ha situat el 0 a 1 en el marcador.

Persistència blaugrana

Malgrat el gol dels blanc-i-blaus, els de Garcia Pimienta ho han continuat provant per activa i per passiva, però el desencert s'ha aliat amb l’ordre defensiu de l’equip periquito, i ha provocat que s’arribés al descans amb el marcador desfavorable.

A la represa, els jugadors de Garcia Pimienta han sortit molt intensos, decidits a buscar el gol. Collado, en el minut 46, ha avisat amb un xut de falta directa que ha marxat per sobre del travesser i, en una nova oportunitat dels blaugrana, el porter visitant ha aturat un xut de Guillem que hagués pogut significar el primer.

Batuta i ritme culer sense premi

Tot i la iniciativa ofensiva del Barça ‘B’, els de Garcia Pimienta no han estat encertats de cara a la porteria rival i han acabat certificant la desena derrota del curs a la Lliga, que els deixa amb 39 punts a la classificació. El proper partit serà a domicili contra l’Ebre el pròxim diumenge 24 de març, a les 12h.

Barça B, 0
Espanyol B, 1

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Chumi, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Merveil (Guillem, min 60) Riqui Puig (O. Busquets, min 78), Abel Ruiz, Collado i Kike Saverio (Mujica, min 69).

Espanyol B: Edu Frias, Víctor Gómez, Carles Soria, Iago, Àlex Salto (Genar, min 87), Manchón, Doncel, Pol Lozano, Campuzano, Bermejo (Melamed, min 67) i Moha (Pau Martínez, min 71).

Gols: 0-1, Bermejo (min 20)

Àrbitre: Alejandro Gimeno Barrabés ha amonestat amb targeta groga Monchu i Guillem del conjunt blaugrana, i Álex Salto, Edu Frias i Moha per part visitant.

Assistència: 2.718 espectadors al Miniestadi.