Local

La convocatòria per visitar el Betis

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 28a jornada de Lliga a Sevilla (20.45 hores)

Torna la Lliga, després d’una setmana molt intensa amb l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Lió, i ho fa en un dels escenaris més complicats de la temporada, el Benito Villamarín. Aquest diumenge, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà el Betis en la 28a jornada de Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a les 20.45 hores a Sevilla, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Murillo i Vermaelen, que ha rebut l'alta mèdica, i per lesió O. Dembélé i Rafinha.

Darrera sessió amb Tenas del Juvenil A

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Betis. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Vermaelen, que ha fet part de l’entrenament amb l’equip. També s’ha exercitat el porter Arnau Tenas del Juvenil A.

Més notícies aquí