Barça Lassa - Movistar Estudiantes: A per un nou triomf a la Lliga

Barça Lassa - Movistar Estudiantes: A per un nou triomf a la Lliga

Els blaugranes reben un dels equips que més anota en les últimes setmanes a la Lliga Endesa

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Movistar Estudiantes en la que serà la 23a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que actualment ocupen la primera posició de la competició, volen seguir sumant a casa abans d’encetar una setmana de tres partits.

El rival

Compta amb una de les parelles amb més anotació de l’ACB: Briezuela i Gentile. L’escorta basc té una mitjana de 15,9 punts, mentre que l’italià anota 15 punts a més de capturar 4 ,4 rebots. Tots ells estan acompanyats de jugadors de gran nivell com Cook, l’exblaugrana Hakanson, Clavell, Vicedo, Suton, Caner – Medley, Arteaga o Whittington. Tots ells estan entrenats pel també exblaugrana Josep Maria Berrocal.

El Barça

Arriba al partit després d’haver caigut a la pista del Fenerbahce, però en un partit en què l’equip va deixar bones sensacions. Defensar el lideratge sumant el que seria el 19è triomf del curs és el gran repte dels homes de Pesic, que no podrà comptar amb Hanga, que té molèsties a la mà esquerra. El seu lloc l’ocuparà Chris Singleton, que s’havia perdut els dos darrers partits de la competició nacional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut