Un Barça de deu guanya gràcies a una Regina Aguilar de matrícula

La base blaugrana ha signat una espectacular actuació anotant 7 triples i registrant un 26 de valoració

Victòria balsàmica per al Barça de bàsquet femení, que recupera el camí de la victòria després de quatre jornades complicades. Les blaugranes s’han imposat, en un enfrontament molt igualat, al Cortegada. De fet, les visitants han resistit davant l’efectivitat local fins que Regina Aguilar, MVP del partit, ha aparegut en l’últim període.

Recuperant les sensacions

L'inici de partit no ha estat el millor per al Barça que, tot i tancar el primer període amb un petit avantatge de cinc punts (17-12), no ha pogut trobar la seva millor versió. Després del descans, al qual s'ha arribat amb el marcador de 32-36, les blaugranes han fet una passa endavant i han augmentat el ritme de joc.

Al final del tercer període, el partit seguia completament obert (43-39), però en els últims 10 minuts ha aparegut una estel·lar Regina Aguilar per trencar amb el guió viscut fins al moment. Amb cinc triples en l’últim període (7/11 en triples), que l’han fet arribar fins a l’escandalosa xifra de 28 punts, la base blaugrana ha acabat donant la victòria a les de Sant Feliu, que han anotat 34 punts en el quart parcial. De fet, Aguilar (26 de valoració) s’ha quedat a només dos triples del rècord històric de l'LF2 i a tres del rècord de la Lliga Femenina (el té Patricia Cabrera, jugadora del Star Center Uni Ferrol).

Després del partit, la '13' del Barça ha assegurat que “portava diversos partits on em costava anotar i avui m’he pogut alliberar”. A més, Aguilar ha bromejat reconeixent que “estaria bé estar sempre en aquests registres...”.

Seguir treballant

En relació amb la victòria, l'MVP del partit ha recordat que “avui era important guanyar, però hem de seguir complint”. En aquest mateix sentit el tècnic blaugrana, Isaac Fernández, ha remarcat que “avui necessitàvem guanyar, ja no només per la classificació, sinó que també ho necessitàvem per millorar les sensacions”.

D'altra banda, Fernández ha volgut agrair l'esforç de totes les jugadores, algunes d'elles amb molèsties, i en especial el de Xènia Artiga -que ha tornat després d'una lesió. El tècnic ha assegurat que "hem passat un mes molt dur, hem patit molt les baixes, però crec que estem molt a prop de viure una cosa que al principi de temporada ningú esperava poder viure".