Barça Lassa – Noia Freixenet: Victòria en el darrer instant! (2-1)

Barça Lassa – Noia Freixenet: Victòria en el darrer instant! (2-1)

Els d’Edu Castro s’imposen en un partit apassionant, que s’ha definit a falta de vint segons per al final amb un gol de Matías Pascual

El Barça Lassa ha vençut el Noia Freixenet (2-1) en un enfrontament molt igualat que ha fet de preludi de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea. Un partit molt disputat fins al final i marcat per les faltes directes, Pau Bargalló i Matías Pascual, en el darrer instant, han estat els artífexs del triomf blaugrana.

Intercanvi de cops

Els resultats anteriors davant el conjunt del Penedès, ja alertaven els blaugrana que seria un partit igualat fins al final. Un Barça Lassa en bona dinàmica ha iniciat el partit més ofensiu que el seu rival. Pablo Álvarez ha gaudit de la millor ocasió en els primers compassos del matx. No obstant això, el Noia Freixenet ha igualat les forces proposant un partit molt intens i sent perillós a la rèplica. Han estat els de Sant Sadurní els que s’han avançat primer en el marcador, mitjançant un gol de falta directa que ha suposat la targeta blava a Nil Roca, obra del blaugrana cedit al Noia Sergi Llorca (0-1, min 16).

Després del gol encaixat, el Barça Lassa ha respòs amb autoritat. Primer Alabart ha fet impactar la bola al pal, però, en la jugada pràcticament posterior, Pau Bargalló ha tornat a posar el partit en taules (1-1, min 19). Tot seguit, han disposat d’ocasions ambdós conjunts en l’últim tram del primer temps: Pablo Álvarez ha tingut en el seu estic la millor oportunitat per desempatar l’enfrontament abans del descans, amb un llançament de falta directa, però Xus Fernández ha estat més encertat.

Les faltes, principals protagonistes

Quan només havien transcorregut tres minuts de la represa, els culers han disposat d’una nova falta directa per targeta blava d’Aleix Esteller, en tallar un contraatac del Barça Lassa. João Rodrigues però, tampoc l’ha pogut aprofitar. Les faltes han estat les verdaderes protagonistes del partit, sinònim de la intensitat d’aquest. L’àrbitre ha concedit, de nou, una altra falta directa, la quarta del matx, aquest cop a favor del Noia, per la desena falta del conjunt d’Edu Castro. Afortunadament per als culers, Sergi Fernández ha aturat davant Llorca.

Dues faltes directes més en els minuts finals

En un final de partit trepidant, s’han vist dues faltes directes més, una per a cada equip, que cap dels dos ha sabut aprofitar. Primer Marc Grau no ha estat encertat davant Sergi Fernández i, a continuació, Pau Bargalló ha tingut la opció de marcar per al Barça Lassa, però la seva bola ha anat al pal. Les forces han seguit igualades fins que Matías Pascual ha inclinat la balança a tan sols 22 segons per al desenllaç del partit (2-1, min 50).  

El quart partit de la temporada entre els dos equips s’ha saldat amb una victòria ajustada, que servirà de referència per al partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga que es jugarà dissabte 23 de març a Sant Sadurní.

Fitxa del partit

Barça Lassa, 2
Noia Freixenet, 1

Barça Lassa: Sergi Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –cinc inicial– Àlex Joseph, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Noia Freixenet: Xus Fernández, Aleix Esteller, Sergi Aragonès, Xavi Costa i Sergi Llorca –cinc inicial– Humberto Mendes, Marc Grau i Edu Fernández.

Gols: 0-1, Sergi Llorca (min 16); 1-1, Pau Bargalló (min 19); 2-1, Matías Pascual (min 50).

Àrbitres: Toni Ribó i Álvaro de la Hera. Blaves al local Nil Roca i al visitant Aleix Esteller.

Faltes: 16-14

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut