L’Infantil femení, el primer campió de Lliga del planter!

Les blaugranes, que han guanyat els 18 partits del campionat, golegen a Reus i ja són les primeres campiones de la temporada al futbol formatiu del club

L’Infantil femení s’ha convertit en el primer campió de Lliga del planter del Barça. El conjunt que dirigeixen Jesus López i Miquel Llorens ha certificat el títol golejant per 0-5 al camp del quart classificat, el Reus. A falta de dues jornades per a la conclusió, les blaugranes han vençut els 18 partits disputats i matemàticament són campiones.

L’èxit s’ha consumat al Baix Camp, amb una primera part implacable en què les visitants s’han avançat per 0-3, amb gols de Nina Pou, Laia Martret i Carla Casellas abans del descans. Martina Pubill i de nou Nina Pou desfermarien l’eufòria a la segona meitat.

D’aquesta manera, el Barça rubricava una temporada per emmarcar, amb tots els compromisos comptats per triomfs, amb 147 gols a favor i 24 en contra. Recupera el tron infantil després del segon lloc a la temporada anterior.