Duel entre els líders de la possessió

Duel entre els líders de la possessió

Aquest diumenge, el Barça i el Betis s’enfronten al Benito Villamarín en un duel apassionant entre dos conjunts amb un estil força similar

Aquest diumenge, el Benito Villamarín acull un autèntic partidàs. El Betis de Quique Setién i el FC Barcelona d’Ernesto Valverde s’enfronten cara a cara en el matx corresponent a la 28a jornada del campionat de Lliga (20.45 hores per Movistar Partidazo). Un duel que acollirà els dos equips amb  més percentatge de possessió per partit de la Lliga: els blaugrana tenen una mitjana del 64,81%, mentre que els verd i blancs tenen un 63,84%. Sens dubte, un clar exemple de les semblances en les idees futbolístiques de tots dos conjunts i la gran similitud en l’estil, amb una aposta clara per la pilota.

A més, entre els set jugadors amb més passades bones a la Lliga, sis juguen al Barça o el Betis. Aissa Mandi (1.899 passades bones) és qui lidera aquest rànquing, seguit dels blaugrana Ivan Rakitic (1.764), Gerard Piqué (1.718) i Sergio Busquets (1.650). Tanca el TOP-5 el madridista Sergio Ramos (1.545), però de nou tornem a trobar protagonistes del Betis-Barça: Jordi Alba és sisè (1.523) i l’exblaugrana i actual jugador del conjunt andalús, Marc Bartra (1.509), és setè.

A continuació, repassem els millors passadors de la competició en aquesta infografia. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut