Un derbi abans de l’aturada de Copa

Un derbi abans de l’aturada de Copa

El Barça afronta la visita al camp del Polo com una oportunitat per deixar la permanència mig encarrilada

En la memòria els precedents de la temporada passada: un ajustat 4-5 al Pau Negre i un 2-1 al camp del Polo. Dos duels molt igualats que se sumen al que es va viure en la jornada 5 d’aquesta campanya que va acabar amb el resultat d’1-3, en un matx on el Barça va tornar a merèixer alguna cosa més que una derrota. De fet, aquests tres partits tenen com a denominador comú que, com a mínim, el Barça ha posat les coses molt complicades a un Polo infinitament superior sobre el paper. En canvi, sobre el terreny de joc, les coses s’han igualat, com apunta el tècnic Oriol Torras, que assegura que “és evident que ells són els campions i els actuals líders, però hem demostrat que podem guanyar qualsevol equip de la Lliga”.

Lluny queda, doncs, el Barça que va encaixar el 8-1 ara fa tres temporades, en la visita al camp del Polo. En aquella ocasió, els de Montjuïc visitaven, per primer cop a la DH, el terreny de l’actual campió de Lliga. Un Barça molt més jove i inexpert, segons el tècnic blaugrana, que no dubta a assenyalar l’evolució del conjunt i del Club en aquest esport. Torras ha destacat que “diumenge sortirem a guanyar. Sabem que ells són els favorits, però no renunciem en cap cas a sumar algun punt, i fins i tot a sumar punts”.

Pensar més enllà del descens

Així doncs, el Barça tindrà diumenge un nova oportunitat per sorprendre el líder de la competició. Un partit que arriba just després de l’aturada per seleccions i just abans de l’aturada per la Copa. 

De fet, el partit assenyalat en vermell en el calendari blaugrana és el d’aquí a quinze dies davant el Jolaseta. Aquell serà el partit clau per saber si el Barça pot oblidar, definitivament, el descens i pensar a buscar una posició millor per al play-off.

Així i tot, el tècnic terrassenc ha assegurat que “demà hem de sortir a posar-li les coses molt difícils al Polo. Estic convençut que, si aprofitem la meitat de les nostres ocasions, guanyarem". Ara mateix, el Barça és setè amb 13 punts, a dos del CD Terrassa (sisè) i amb un marge d’un punt respecte al Tenis i el Jolaseta (vuitè i novè, respectivament).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut