Barça – Cortegada: guanyar per trencar la mala ratxa

Les blaugranes, obligades a guanyar si volen seguir en la lluita pel play-off, reben el Cortegada amb l’objectiu de capgirar la dinàmica de les últimes jornades

Doble repte per al Barça de bàsquet femení que rep aquesta tarda l’AD Cortegada en el partit corresponent a la vint-i-dosena jornada de la Lliga Femenina 2. Després d’encadenar quatre derrotes consecutives, les blaugranes busquen una victòria per recuperar les bones sensacions sobre el parquet i, de pas, seguir en la lluita pel play-off.

Un bon record

En el partit de la primera volta el conjunt, sota les ordres d’Isaac Fernández, ja va ser capaç de superar les d’Arousa. En aquella ocasió, l’enfrontament es va decidir després del descans, quan les catalanes van posar una marxa més i van sentenciar amb un parcial d’11-17 en el tercer quart i de 8-15 en l’últim període (46-59).

Aquesta tarda (16.00h), les blaugranes s’enfrontaran a les setenes classificades de la Lliga amb l’objectiu primer de repetir aquella victòria que, tot i que probablement no serà suficient per recuperar la quarta plaça, les torni a situar en el camí de la victòria a falta de quatre jornades per al final de Lliga.

En relació amb les posicions de play-off, el Barça haurà d’esperar l’ensopegada de l’Añares Rioja, quartes amb 14 victòries (una més que les de Sant Feliu). Aquesta tarda, les de Guipúscoa visiten la pista del Mataró.