Barça Lassa – O Parrulo: Retorn al camí del triomf (6-0)

El doblet d’Adolfo i els gols d’Arthur, Sergio Lozano, Ferrao i Juanjo permeten tornar a sumar els tres punts la nit en què Rivillos ha tornat a jugar després de la seva llarga lesió

Nits de bones notícies al Palau. El FC Barcelona Lassa ha guanyat l’O Parrulo Ferrol, en la 25a jornada de la LNFS, i torna a vèncer després de les derrotes contra el Palma i el Cartagena i l’empat contra ElPozo. Un triomf que s’ha fonamentat en un primer temps de domini pràcticament absolut, malgrat que els gallecs han iniciat el joc amb un atac de cinc, i una concentració fins al final que ha permet fer 6 gols i sumar els tres punts. Els gols d’Arthur i Lozano, a la primer part, i el doblet d’Adolfo i les dianes de Ferrao i Juanjo, ja a la segona, han sentenciat un duel que s’ha iniciat amb l’entrega de la Copa d’Espanya a l’afició del Palau. L’altra bona notícia de la jornada ha estat el retorn a la pista de Mario Rivillos després de vuit mesos i mig absent per una lesió.

Arthur trenca amb un inici travat

La pilota ha estat del Barça en tot moment, així com les ocasions més destacades. L’atac de cinc de l’O Parrulo, però, i malgrat el resultat final, ha provocat un inici de partit poc clarivident de tots dos conjunts. Guió que ha trencat Arthur, amb una canonada espectacular després d’una assistència de Joselito que s’ha convertit en el 7è gol del brasiler a la Lliga –acumula cinc partits consecutius marcant a la competició domèstica.

Un gol que ja era un bon premi per a un Barça que ho ha intentat més, però que encara ha estat més gran després que Lozano hagi aprofitat un doble penal per enviar el partit al descans amb un 2-0 que ja ha estat impossible de capgirar per als visitants (2-0, min 17).

Doblet d’Adolfo, i Ferrao i Juanjo s’apunten a la festa

No només pel marcador, sinó també perquè els d’Andreu Plaza no han aixecat el peu de l’accelerador. Prova d’això, el tercer gol blaugrana, que ha arribat en una recuperació d’Adolfo a la frontal de l’àrea i amb el seu gol després d’una mitja volta (3-0, min 25). No seria l’únic que faria el de Santa Coloma, perquè tres minuts més tard ha aprofitat una recuperació de Joselito per fer el quart gol de la nit amb l’O Parrulo jugant amb porter-jugador (4-0, min 28).

El resultat no ha frenat aquí, perquè encara faltava la diana de Ferrao, de penal, així com la cirereta del pastís: el gol de Juanjo de porteria a porteria. D'aquesta manera, tots dos han volgut apuntar-se a la festa per arrodonir una gran nit al Palau Blaugrana abans d’encarar ja les cinc darreres jornades de la fase regular de la LNFS amb tot per decidir.

LA FITXA

Barça Lassa, 6
O Parrulo Ferrol, 0

FC Barcelona Lassa: Juanjo, Boyis, Dyego, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Rivillos, Lozano, Roger, Joselito, Arthur, Léo Santana.

O Parrulo Ferrol: Chemi, Roger Bermusell, Rubi Lemos, Adri, Attos –cinc inicial- Miguel, Diego Núñez, Moreno, Rubi López, Miguel Caeiro, Álex Ares.

Gols: 1-0, Arthur (min 14). 2-0, Lozano (min 17). 3-0, Adolfo (min 25). 4-0, Adolfo (min 28). 5-0, Ferrao, de penal (min 32). 6-0, Juanjo (min 40).

Àrbitres: Juan Cerda, Martínez García. Groga a Diego Nuñez, Adri i Moreno.