DS Blendio Sinfín - Barça Lassa: Triomf treballat en una pista complicada (19-32)

El líder ha guanyat amb solvència davant el conjunt càntabre en un matx molt disputat i amb una bona actuació de tot el conjunt blaugrana

El líder no afluixa. Els homes de Xavi Pascual continuen amb pas ferm a la Lliga Asobal, on segueixen comptant tots els seus partits amb victòries. Aquest cop el Barça Lassa ha vençut el DS Blendio Sinfín (19-32), en una pista sempre complicada com és La Albericia. Els culers han fet un partit molt seriós de principi a fi per acabar enduent-se amb solvència la victòria.

Intractables des de l'inici

Des del xiulet inicial, els culers han sortit molt endollats per buscar la victòria, i un parcial inicial d'1-5 posava de cara el matx per als de Xavi Pascual. Els locals han intentat reaccionar, però la distància ja seria insalvable. A més, les bones notícies seguien amb el retorn de Sorhaindo, que ha tingut minuts després de dos mesos de lesió.

Els barcelonistes no han perdut la distància en el marcador de -com a mínim- quatre gols en tota la primera part, i a poc a poc, han anat augmentant diferències fins a arribar al 9-16 del final del primer temps, deixant el matx molt encarrilat de cara al segon període.

No afluixen a la segona

Ja en la segona part, la dinàmica ha continuat igual, amb els culers augmentant cada cop més l'avantatge en el marcador i sense donar cap mena d'opció als locals. Amb Ilic força endollat en atac, i Möller molt segur sota els pals, els blaugrana seguien dominant amb solvència, i, a més, N'Guessan s'ha apuntat a la festa arribant als 200 gols a la Lliga Asobal.

Finalment, el líder ha seguit golejant per acabar enduent-se la victòria per 13 gols (19-32) d'una pista en la qual aquest curs molt pocs equips han aconseguit guanyar. En definitiva, dos punts més per seguir amb un ple de victòries a la Lliga i apropar-se encara més al títol.

DS Blendio Sinfín, 19
Barça Lassa, 32

DS Blendio Sinfín: Samuel Ibáñez (-), Diego Muñiz (1), Javier Valverde (-), Nikolai Herrero (-), Alberto Pla (-), Carlos Lastra (-) i Ángel Iglesias (-) -set inicial - Ander Torriko (4), Cristian Postigo (1), Jorge Villamarín (-), Héctor Solá (-), Ángel Basualdo (-), Jorge Silva (6), José M. Lon (3) i Nacho Valles (3).

Barça Lassa: Möller (-), Víctor Tomás (6), Andersson (1), Dika Mem (2), Gilberto Duarte (-), Ilic (5) I Ludovic Fabregas (2) -set inicial-. Raúl Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Aitor Ariño (5), N'Guessan (2), Aleix Gómez (5), Syprzak (1), Thiagus Petrus (-) i Dolenec (-).

Àrbitres: Merino Mori i Moyano Prieto

Parcials: 1-3 / 3-7 / 6-10 / 7-12 / 8-13 / 9-16 (descans) 10-18 / 12-20 / 15-25 / 18-27 / 19-31 / 19-32