El Palau de Gel tornarà a decidir

El Palau de Gel tornarà a decidir

El Barça se la juga a la Copa, en un enfrontament a vida o mort davant el Majadahonda

Partit decisiu el de dissabte a la nit entre el Barça i el Majadahonda. L’enfrontament de la lligueta de quarts de final, l’últim d’aquesta primera ronda de la Copa, s’haurà de jugar amb la calculadora a la mà. El Barça arriba amb el desavantatge d’haver perdut l’únic partit que ha disputat fins al moment. Mentre que el Majadahonda sortirà al gel sabent que només una golejada el deixaria fora de les semifinals.

Qui s’ho haurà de mirar des de la tanca és el Jaca. Els aragonesos, que ja han disputat els seus dos partits de quarts, han sumat una victòria (davant el Barça per 4-2) i una derrota (davant el Majadahonda per 3-0), i es queden amb 3 punts i un registre negatiu de diferència de gols (-1).

Obligats a guanyar

Pel que fa a les opcions del conjunt dirigit per Marcus Fajardo, totes elles passen per guanyar dissabte. Si volen passar, els blaugranes estan obligats a guanyar en el temps reglamentari, ja que si el partit anés a la pròrroga quedarien automàticament eliminats.

D’altra banda, els catalans s’hauran de bolcar a l’atac, ja que la diferència de gols que tenen a hores d’ara (-2) els obliga a guanyar per una diferència de, com a mínim, dos gols. En cas de victòria culer (per dos gols de diferència), el Majadahonda passaria com a primer de grup (3 pnts. i +/- 1), el Barça com a segon (3 pnts. i +/- 0) i el Jaca quedaria fora de les semis (3 pnts. i +/- -1).

Puigcerdà i Txuri esperen a Jaca

Pel que fa als altres dos semifinalistes, Puigcerdà i Txuri ja esperen rival, després que aconseguissin passar directament a la Final Four de la Copa al classificar-se per la final de lliga. 

Enguany, la final a quatre es disputarà a Jaca el 30 i 31 de març.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut