“És el partit més important de la temporada”

“És el partit més important de la temporada”

L’entrenador Lluís Cortés i la segona capitana Marta Torrejón, amb totes les mirades posades en el duel del diumenge al Wanda Metropolitano

Abans de l’històric duel entre l’Atlètic de Madrid i el Barça en un Wanda Metropolitano amb totes les entrades exhaurides, l’entrenador Lluís Cortés i la segona capitana, Marta Torrejón, han atès els mitjans de comunicació per parlar del duel entre els dos equips capdavanters de la Lliga. Els sis punts d’avantatge de les matalasseres i un ambient de luxe s’entreveuen les millors motivacions per sortir al camp a totes.

Declaracions de Lluís Cortés

“És un partit que, a nivell anímic, s’ha d’intentar normalitzar. La motivació ja està implícita en cadascuna de les jugadores. A nivell tàctic es prepara agafant de referència els precedents contra el rival i els dos últims partits nostres, que han estat bons, hem pogut fer el nostre futbol i les sensacions han estat bones”.

“Serà un partit molt bonic, entre dos equips que ens agrada jugar a futbol, atacar i tenir la pilota. Per a l’espectador serà genial”.

“És molt important, no ho podem amagar, però no és una competició del KO i hi anirem fins al final”.

“L’escenari és il·lusionant. Tan de bo cada dia la sala de premsa estigués així de plena, tan de bo cada dia juguéssim en estadis plens com el Wanda i que els clubs estiguessin obligats a obrir-los perquè la gent ho demanés. La realitat és molt diferent. Entre tots hem d’aconseguir omplir sempre els camps”.

Declaracions de Marta Torrejón

“Tenim clar que ara per ara és el partit més important de la temporada. Estem treballant dur aquesta setmana, amb moltes ganes que arribi el partit. Tindrem al davant un dels millors escenaris que podem viure”.

“Els errors que vam cometre a la Copa estan solucionats. S’ha treballat bé durant aquest mes que hem tingut per davant i estem amb tota la confiança, hem de seguir la línia dels dos últims partits”.

“És un mes molt intens i molt bonic, a la vegada. Però ara el que tenim al cap és el següent partit. El Barça està acostumat a afrontar mesos així”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut