Viatge a Manchester per 210 €

Viatge a Manchester per 210 €

El desplaçament i les entrades per al partit d'Old Trafford, a un preu de 118 €, ja es poden adquirir a través d'aquest espai web

De cara al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que el FC Barcelona jugarà el proper 10 d’abril a l’estadi d’Old Trafford davant el Manchester United, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als seus socis i penyistes un programa de viatge d’anada i tornada en avió el mateix dia del partit, a uns preus molt econòmics.

Amb l’objectiu d’oferir els millors preus als socis i penyistes que decideixin viatjar a Manchester, FC Barcelona Desplaçaments ha fixat el preus dels seus programes a un preu de 210 euros per als socis, i 266 euros, per als penyistes.

Aquests preus del desplaçament a Manchester no inclouen el cost de l’entrada, que és de 118 €, i que ja es pot adquirir a l’hora de comprar el viatge, o també des de l'enllaç que es troba al final d'aquest text.

2.445 entrades disponibles

Les localitats estaran a disposició dels socis i penyistes des d’avui dijous 21 de març i fins al diumenge 24 de març a les 20 hores, o fins que s’exhaureixin les 2.445 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. Queden exclosos per a la seva compra aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de l’espai dels socis del web www.fcbarcelona.cat, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal.

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Manchester, prèvia identificació. Per a aquest partit també es donarà una polsera. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE AQUÍ

 

COMPRA D'ENTRADES 

 

 

L’app de FC Barcelona Desplaçaments

Aquelles persones que contractin el viatge amb el Club tindran la possibilitat de seguir tota la informació d’aquest desplaçament a través de la nova app de FC Barcelona Desplaçaments, que va començar a funcionar en l'última eliminatòria de la Lliga de Campions. Dins de l’app es crea un esdeveniment que correspon a cada desplaçament que estigui operatiu en aquell moment.

Aquesta app permet garantir una comunicació directa i interactiva durant els desplaçaments que realitzin els seguidors, i des d’aquesta es podrà accedir a la informació rellevant de cada viatge i rebre notificacions per a possibles modificacions o canvis que succeeixin durant el desplaçament, a més de proporcionar un canal de comunicació entre aquelles persones que realitzin el viatge.

Enllaços per a la descàrrega:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.fcbarcelona.desplacaments.nmdvyr

iOShttps://itunes.apple.com/es/app/fc-barcelona-despla%C3%A7aments/id1451596097

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article