Acte de lliurament d'insigínies de plata a 140 socis

Acte de lliurament d'insigínies de plata a 140 socis

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, i la secretaria de la Junta Directiva, Maria Teixidor, lliuren els guardons a l'Auditori 1899 per celebrar els 25 anys de vinculació al Club

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest dijous d’un nou acte de  lliurament d’insígnies de plata als socis que es van vincular al Club l’any 1994 i que per tant compleixen aquest any el seu 25è aniversari com a membres del FC Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència de 140 socis, molts d’ells acompanyats dels seus familiars.

El lliurament d’insígnies ha estat presidit pel vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat l’encarregat de lliurar les insígnies juntament amb la secretària de la Junta Directiva del Club, Maria Teixidor.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que han estat testimonis dels millors anys de l’entitat. “Avui estem aquí per demostrar que quan es diu que som més que un club és per actes com aquest -ha afirmat Cardoner-. Perquè en un dia sense partit ni activitat esportiva, som capaços d'omplir l’Auditori per celebrar els 25 anys de socis de tots vosaltres”.  

Finalment, el vicepresident primer blaugrana també ha tingut un record per a tots aquells que van inculcar el sentiment barcelonista a tots els socis guardonats i ha remarcat que “aquesta és una insígnia que premia un passat, però en un moment com aquest també hem de mirar el futur amb optimisme, perquè avui sí que podem dir que som el millor club del món, tant des de la vessant esportiva com social”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut