Local

Doble visita al Palau d’un Noia Freixenet a l’alça

El conjunt de Pere Varias és el proper rival a l’OK Lliga aquest dissabte i també als quarts de final de la Lliga Europea (6 d’abril)

Els dos propers partits del Barça Lassa d’hoquei patins al Palau Blaugrana tenen un destacat punt en comú: el rival serà el Noia Freixenet. El conjunt de la capital del cava visitarà el feu barcelonista aquest dissabte 16 (16.00 hores, Barça TV) en el duel corresponent a la 23a jornada d’OK Lliga i ho tornarà a fer el 6 d’abril (horari per confirmar) en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. Entre aquests dos partits, l'equip entrenat per Edu Castro jugarà a Sant Sadurní d'Anoia l'anada de l'eliminatòria europea (23 de març, 20.00 hores) i la 24a jornada d'OK Lliga a Girona (30 de març).  

Vols veure l'equip d'hoquei al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits que el Barça d'hoquei patins juga al Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

El Barça Lassa i el Noia Freixenet ja s’han enfrontat tres vegades aquesta temporada, en duels on ha destacat la igualtat: a la semifinal de la Supercopa (3-2), a la primera volta de l’OK Lliga (2-2) i als quarts de final de la Copa (4-2).

L’equip dirigit per Pere Varias no es classificava per als quarts de final de la Lliga Europea des de 2013, després d’imposar-se al Monza (7-2) en l’última jornada celebrada el passat dissabte. També es troba en una dinàmica positiva a l’OK Lliga, amb opcions d’assolir la segona posició. És invicte com a local i acumula cinc victòries consecutives. L’últim triomf va ser aquest dimarts contra el Liceo (7-1).

Aportació golejadora de Sergi Llorca i un únic precedent

Una de les claus dels bons resultats del Noia Freixenet és la capacitat golejadora de Sergi Llorca, cedit pel Barça. El davanter format a l’hoquei formatiu blaugrana suma 25 dianes a l’OK Lliga i cinc més a la Lliga Europea. Els porters Xus Fernández i Martí Zapater, així com els jugadors Xavi Costa, Edu Fernández i Sergi Aragonès –també amb passat al Barça-, i Aleix Esteller, Marc Grau, Humberto Mendes.

L’únic precedent de Lliga Europea contra el Noia Freixenet va ser la temporada 2011/12, amb dues victòries (0-3 i 5-3) a la fase de grups.

Més notícies aquí