Doble visita al Palau d’un Noia Freixenet a l’alça

Doble visita al Palau d’un Noia Freixenet a l’alça

El conjunt de Pere Varias és el proper rival a l’OK Lliga aquest dissabte i també als quarts de final de la Lliga Europea (6 d’abril)

Els dos propers partits del Barça Lassa d’hoquei patins al Palau Blaugrana tenen un destacat punt en comú: el rival serà el Noia Freixenet. El conjunt de la capital del cava visitarà el feu barcelonista aquest dissabte 16 (16.00 hores, Barça TV) en el duel corresponent a la 23a jornada d’OK Lliga i ho tornarà a fer el 6 d’abril (horari per confirmar) en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. Entre aquests dos partits, l'equip entrenat per Edu Castro jugarà a Sant Sadurní d'Anoia l'anada de l'eliminatòria europea (23 de març, 20.00 hores) i la 24a jornada d'OK Lliga a Girona (30 de març).  

El Barça Lassa i el Noia Freixenet ja s’han enfrontat tres vegades aquesta temporada, en duels on ha destacat la igualtat: a la semifinal de la Supercopa (3-2), a la primera volta de l’OK Lliga (2-2) i als quarts de final de la Copa (4-2).

L’equip dirigit per Pere Varias no es classificava per als quarts de final de la Lliga Europea des de 2013, després d’imposar-se al Monza (7-2) en l’última jornada celebrada el passat dissabte. També es troba en una dinàmica positiva a l’OK Lliga, amb opcions d’assolir la segona posició. És invicte com a local i acumula cinc victòries consecutives. L’últim triomf va ser aquest dimarts contra el Liceo (7-1).

Aportació golejadora de Sergi Llorca i un únic precedent

Una de les claus dels bons resultats del Noia Freixenet és la capacitat golejadora de Sergi Llorca, cedit pel Barça. El davanter format a l’hoquei formatiu blaugrana suma 25 dianes a l’OK Lliga i cinc més a la Lliga Europea. Els porters Xus Fernández i Martí Zapater, així com els jugadors Xavi Costa, Edu Fernández i Sergi Aragonès –també amb passat al Barça-, i Aleix Esteller, Marc Grau, Humberto Mendes.

L’únic precedent de Lliga Europea contra el Noia Freixenet va ser la temporada 2011/12, amb dues victòries (0-3 i 5-3) a la fase de grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut