N’Guessan: “Hem de sortir forts des de l’inici”

N’Guessan: “Hem de sortir forts des de l’inici”

El lateral blaugrana, que torna a estar a plena disposició per a Xavi Pascual, destaca la fortalesa del DS Blendio Sinfín a la seva pista abans de viatjar a Santander

El Barça Lassa juga aquest divendres contra el DS Blendio Sinfín en el partit de la jornada 22 de la Lliga Asobal. El conjunt blaugrana, que viatja aquest dijous cap a terres càntabres, ha preparat el partit durant la setmana conscient que  l’equip de Rodrigo Reñones rendeix al màxim quan juga com a local. Ha fet de La Albericia un fortí, arribant a acumular nou jornades sense conèixer la derrota.

Els culers han entrenat aquest dijous al matí abans de viatjar, i en acabar la sessió Timothey N’Guessan ha valorat el partit i el seu estat de forma. El lateral francès es va perdre dos partits (contra el Cangas i el Rhein-Neckar Löwen), però ja va disputar uns minuts al Palau contra el Benidorm: “Em trobo molt millor, i tinc moltes ganes de tornar a la pista i guanyar partits”. A més, N’Guessan ha destacat la fortalesa del Sinfín a la seva pista: “Són vuitens i a casa juguen molt bé; hem de fer una bona sortida, començar forts, estar molt concentrats i jugar bé”.

Per al partit d’aquest divendres, Xavi Pascual recupera Cédric Sorhaindo, que ha rebut l’alta mèdica després de dos mesos de lesió. El pivot francès es va fer una lesió miotendinosa a la cama dreta durant les primeres jornades del Mundial que es va disputar durant el mes de gener. Ara, amb l’alta mèdica, és la principal novetat de la convocatòria. Per contra, Aron Pálmarsson segueix fora de l’equip a causa d’una lumbàlgia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut