Recepció a la Penya Barça de Hong Kong

Recepció a la Penya Barça de Hong Kong

Pau Vilanova dona la benvinguda a 57 membres de la penya asiàtica que han assistit al partit contra l'Olympique de Lió

Abans del partit contra l’Olympique de Lió ha tingut lloc a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana una recepció a una àmplia representació de la Penya Barça Hong Kong Fan Club, amb motiu del seu desplaçament a Barcelona.

La recepció ha estat presidida pel directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, que ha dirigit unes paraules de benvinguda als 57 membres de la penya de Hong Kong que formen la comitiva que s’ha desplaçat a Catalunya per passar-hi una setmana. Pau Vilanova els hi ha agraït el servei que fan al Club al mantenir viva la penya i el sentimiento balugrana tan lluny de Barcelona: “Gràcies per representar el FC Barcelona al  vostre país”.

“Abans de tenir la nostra delegació a Hong Kong ja s’havia creat la penya que ja té més de 400 membres. Avui és un d’aquells dies que fa goig representar el moviment penyista barcelonista i poder donar la benvinguda al nostre estadi a aquests penyistes de Hong Kong que passen uns dies entre nosaltres”.

Pau Vilanova ha estat acompanyat del president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, així com del Sindic de Penyes, Ramon Térmens, i el membre de la Comissió Social, Daniel Sala.

La representació de la Penya Barça de Hong Kong ha estat encapçalada pel president i fundador de l’entitat, Ross Harvey, un escocès que va portar fa quatre anys el seu barcelonisme fins a Hong Kong.

“Jo vaig viure vuit anys a Barcelona -ha declarat Ross Harvey-, però després em vaig mudar a Hong Kong i vaig comprovar que no hi havia cap penya del Barça. Amb un grup de catalans la vam crear i durant aquests quatre anys ha anat creixent perquè mai ens hem tancat i hem anat incorporant aficionats del propi Hong Kong fins arribar a superar els 400 membres”.

La penya participa en una Lliga de futbol de penyes de diferents equips europeus que cohabiten a Hong Kong, i els membres que estan a Catalunya han aprofitat aquesta setmana per jugar un partit amb la Penya Virtual Blaugrana a Sant Boi i un altre de fútbol sala a Mataró, a més d'assistir al partit de Lliga contra el Rayo Vallecano i al de la Lliga de Campions contra l'Olympique de Lió.

Hong Kong
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut