Ricard Muñoz: “Ens trobarem un Mataró molt perillós”

Ricard Muñoz: “Ens trobarem un Mataró molt perillós”

El tècnic blaugrana alerta de la perillositat de l’equip del Maresme, que “ha anat de menys a més i està aconseguint bons resultats” “Tenim moltes ganes de tornar a jugar després de les vacances”, comenta Reinaldo Garcia

Ricard Muñoz i Reinaldo García han atès aquest divendres abans de començar l’entrenament els mitjans informatius per valorar el partit que disputaran contra el Mis Iberica Mataró aquest dissabte al Palau (20h, Barça TV). “Hem pogut carregar piles i som conscient que són tres punts importants i no podem afluixar”, ha deixat clar el tècnic blaugrana, que no podrà comptar amb Marc Torra que encara arrossega molèsties al múscul recte femoral.

El Mataró de Joan Carles Vadillo ha sumat 10 dels últims 15 punts en joc i arriba a Barcelona en bona forma: “El Mataró ha anat de menys a més, s’ha adaptat a la categoria, que sempre costa, i està aconseguint bons resultats. Han perdut partits de forma ajustada i ens farà estar alerta, ens trobarem un Mataró perillós”, ha comentat Muñoz, que ha afegit que l’equip no pensa en altres partits. “Vam tenir un inici molt dur, vam tenir un desembre molt complicat i ara al gener esperem competir al màxim nivell, però anant partit a partit, perquè són tres punts vitals i encara queda lluny el partit del Benfica”.

Reinaldo, amb ganes de tornar a la pista

Després d’uns dies de vacances tots els jugadors volen tornar a competir. “Tenim un calendari ajustat a partir d’ara amb la Lliga i la Lliga Europea i aquest descans ens ha vingut molt bé per recuperar piles, tenim moltes ganes de tornar a jugar”, explica l’argentí Reinaldo García, que ha explicat que l’equip “té ganes de seguir en la bona línia” que ve portant i que esperen “tancar la primera volta amb victòria”.

Pel que fa al Mis Iberica, Reinaldo creu que cal sortir molt fort des de l’inici: “Hem d’estar molt concentrats des del primer minut, no ens podem relaxar, sabem que el Mataró ha perdut partits, però alguns per pocs gols i diferència. Ja sabem quines dificultats ens podem trobar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut