Setmana gran al Palau per capgirar la situació

Setmana gran al Palau per capgirar la situació

Els homes de Xavi Pascual, després de tres derrotes consecutives a domicili, disputen dos partits a casa contra el Panathinaikos i l’Unicaja La tornada d’Abrines i Oleson a l’equip, que està cada cop més a prop, podria fer-se efectiva aquesta setmana

No és habitual que el Barça de bàsquet perdi tres partits seguits, encara que sigui a domicili. Les tres desfetes a la pista de l’Obradoiro, l’Alba de Berlín i el Bilbao Basket han situat els de Xavi Pascual a la cinquena posició de la Lliga Endesa, tot i que els catalans estan a tan sols un triomf del segon classificat. Per tant, cal capgirar aquesta situació puntual per tornar al camí del triomf. I el millor escenari possible és el Palau per tornar a agafar embranzida i arribar a la Copa del Rei en les millors condicions.

Els lesionats milloren

No és fàcil estar sense Brad Oleson, Àlex Abrines, Juan Carlos Navarro i Marcus Eriksson. Tots ells jugadors exteriors, importants, i tres d’ells de la mateixa posició, fet que l’equip ha acabat notant en els últims partits. Tot i superar brillantment el Reial Madrid al Palau (76-68), els tres partits posteriors han acabat amb derrota, però sembla que dos d’ells comencen a veure la llum al final del túnel.

I és que Brad Oleson i Àlex Abrines s’han estat recuperant intensament aquests dies a Barcelona i també van viatjar amb l’equip a Berlín i Bilbao per tornar a estar en dinàmica d’equip i acabar de fer la seva recuperació amb l’equip. Tot i que encara els queda rodatge després de setmanes aturats, és possible que tots dos puguin tornar a les pistes aquesta setmana. No hi ha res decidit, perquè estan en el tram final de la seva recuperació, i el dia a dia serà decisiu.

Partits importants

Per tornar al camí del triomf el Barça disputarà aquesta setmana dos partits de gran nivell. El primer, el divendres 9, a les 20.45 h, contra el Panathinaikos de Dusko Ivanovic, al qual ja va superar per dues vegades en la primera fase de l’Eurolliga. El segon, igual o més dur, ja que visitarà Barcelona l’Unicaja de Màlaga, líder en solitari de la Lliga Endesa amb un balanç de 12-2 i que actualment està practicant un gran bàsquet (diumenge 11, a les 12.30 h).

El repte és important, fins i tot molt difícil, però aquest equip està capacitat per superar reptes i també està acostumat a jugar sota pressió. La millor manera de tornar a agafar una bona línia de joc és superant a grans rivals i omplir-se de confiança.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut