Els jugadors del Barça d’handbol al Mundial 2015

Els jugadors del Barça d’handbol al Mundial 2015

12 jugadors culers disputaran el campionat del món a la ciutat de Doha

Tot i que encara les llistes de participants són ben àmplies, 28 jugadors per selecció, i a manca de les confirmacions definitives, el FC Barcelona d’handbol aportarà 12 dels 16 jugadors del primer equip a la cita mundialista.

Quatre blaugranes amb Espanya

La selecció que més representació blaugrana tindrà a les seves files serà l’espanyola. El tècnic Manolo Cadenas ha escollit, entre els 18 jugadors preseleccionats, quatre jugadors blaugrana.

Gonzalo Pérez de Vargas, Viran Morros, Víctor Tomás i Raúl Entrerríos podrien ser la representació final dels blaugranes amb la selecció estatal al Mundial de Qatar.

Karabatic i Sorhaindo, amb França

La potent selecció francesa fomenta molts dels seus esquemes de joc amb dos jugadors del FC Barcelona. Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo serà la representació blaugrana a la selecció dirigida per Claude Onesta.

Els gals aspiren a retornar a dalt de tot del podi després de veure com Espanya s’emportava el Mundial 2013 i trencava l’hegemonia francesa dels mundials 2009 i 2011.

Sis blaugranes més

Sigurdsson amb Islàndia, Rutenka amb Bielorússia, Saric amb Qatar, Lazarov amb Macedònia, Jallouz amb Tunísia i Noddesbo amb Dinamarca completen la possible representació blaugrana a Doha.

Tot i que de ben segur que el FC Barcelona serà un dels clubs més representats al Mundial, no serà la vegada que més blaugranes hauran disputat un Mundial. A la cita del 2009, a Croàcia, 13 jugadors culers van ser presents en el campionat del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut