Marc Carmona reconeix la dificultat del partit contra el Burela

Marc Carmona reconeix la dificultat del partit contra el Burela

Els gallecs van vèncer ElPozo Múrcia a casa seva

El FC Barcelona jugarà dissabte a Burela el partit de la 17a jornada de la LNFS. Abans de començar l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva per preparar aquest matx, Marc Carmona i Rafa Usín han parlat amb els mitjans de comunicació.

El tècnic català espera un partit que requerirà un gran esforç contra el Burela: “Espero un partit molt difícil, molt dur. És un molt bon equip, molt entrenat amb un molt bon entrenador. A casa seva competeix molt bé, té un pavelló molt petit en què acostuma a haver-hi molta gent. Aquest any ha guanyat ElPozo, nosaltres l’any passat vam empatar”. Per la seva banda, Rafa Usín ha comentat: “És un equip molt alegre ofensivament. A la seva pista serà molt complicat. Els ho van posar difícil a equips com ElPozo o l’Inter, i sobretot cal saber atacar la seva defensa, que és una mica mixta”.

Les virtuts del Burela

Carmona ha volgut destacar les virtuts del Burela Pescados Rubén: “Estan molt ben ordenats, tenen les coses molt clares. És un equip difícil realment i ens exigirà fer-ho molt bé durant els 40 minuts si volem aconseguir els tres punts. Usín també ha destacat: “En primera línia ells són molt agressius i canvien, després és a l’home..., i haurem de saber llegir bé aquestes situacions”.

Tenir continuïtat

Al Barça li ha faltat una mica de regularitat durant la temporada, i Carmona ha assenyalat: “L’equip està treballant bé durant la setmana. El que hem de fer és fer-ho també quan xiula l’àrbitre. Durant la setmana el treball és molt bo, estem en un nivell molt alt d’entrenament. Després als partits ens costa una mica tenir aquesta continuïtat dintre del mateix partit i estem treballant per millorar-ho”. Usín està d’acord amb el seu tècnic i ha continuat en la mateixa línia: “L’equip està treballant bé en línies generals. Sabem que aquest any els deures que tenim són tenir una mica més de continuïtat en el joc, saber que estem sent una mica irregulars. Tenim molta qualitat de cara a porteria però necessitem més continuïtat en el joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut