Duels dels jugadors blaugrana al Mundial d’handbol

Duels dels jugadors blaugrana al Mundial d’handbol

Fins a cinc partits de la primera fase tindran enfrontaments entre jugadors del Barça d’handbol

La presència de 12 jugadors blaugrana i el caprici del sorteig han fet que diversos dels jugadors que formen part del Barça d’handbol s’hagin de veure les cares, com a rivals, durant el campionat del món.

El Grup A, amb sis blaugranes

Amb la presència d’Espanya, Qatar i Bielorússia, el Grup A del Mundial serà el que més representació blaugrana tindrà. Aquest fet provoca que hi hagi tres partits d’aquest grup, en la primera fase de la competició, en què jugadors blaugrana s’hauran de veure les cares.

El primer duel entre blaugranes d’aquest grup serà el dia 16 a les 15 h de Barcelona, 17 h a Doha, entre Tomás, Entrerríos, Pérez de Vargas i Morros contra Rutenka. El 21 de gener serà el torn d’Espanya contra la selecció qatariana, a les 17 h de Barcelona, de Danjel Saric.

El tercer duel entre barcelonistes del Grup A tindrà lloc el dia 23 de gener entre Bielorússia i Qatar a les 17 h de Barcelona.

Jalloz versus Lazarov i Karabatic i Sorhaindo versus Sigurdsson

Al Grup B hi ha les seleccions de Macedònia, amb el blaugrana Lazarov, i Tunísia, amb el blaugrana Jallouz. Ambdós jugaran el proper dia 16 en el primer partit del grup.

Per la seva part, Karabatic i Sorhaindo, amb França, i Sigurdsson, amb Islàndia, es trobaran a la pista el 20 de gener en un dels partits més interessants del Grup C.

Pel que fa a Jesper Noddesbo, està enquadrat amb Dinamarca al Grup D i no tindrà, en la primera fase, cap enfrontament amb cap company blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut