El Barça vol recuperar la regularitat a Burela

El Barça vol recuperar la regularitat a Burela

El partit de la primera volta va acabar en victòria culer per 5-2

El Barça de futbol sala jugarà dissabte 10 de gener el partit corresponent a la 17a jornada de la LNFS davant del Burela Pescados Rubén a partir de les 20 h (Televisió de Galícia i Esport3) en terres gallegues.

Pensant en la temporada passada

En el record dels jugadors blaugrana quedarà el partit que van disputar la temporada passada a la pista gallega. En aquella ocasió, tot i dominar en el joc els de Marc Carmona només van marcar dos gols mitjançant Ari Santos i van desaprofitar nombroses ocasions per ampliar el marcador. I quan quedaven pocs segons per acabar, el Burela va recuperar una pilota al mig del camp per fer l’empat definitiu al marcador que va deixar un regust amarg als blaugranes.

El precedent d’aquesta temporada

Els blaugranes ja s’han enfrontat als gallecs aquesta temporada. Tots dos equips es van veure les cares en el primer partit del Barça al Palau. Tot i la victòria catalana per 5-2, el triomf culer va costar molt més del que reflecteix el marcador. Després dels primers vint minuts tots dos equips empataven a 2 i no va ser fins a la part final del partit que el resultat es va decantar a favor dels culers.

Els gallecs, classificats per a la Copa

El pivot Matamorros i l’ala Iago Míguez són els màxims golejadors gallecs aquesta temporada. Sumen 13 gols en Lliga cadascú i són els referents a l’atac del Burela Pescados Rubén. Els gallecs estan tornant a fer una gran temporada a la LNFS que els ha servit per classificar-se per a la Copa d’Espanya de Ciudad Real.

Les baixes culers

Marc Carmona no podrà comptar amb el lesionat Bateria, que s'està recuperant de la lesió, ni amb Ari Santos, que compleix el seu segon partit de sanció. Tampoc el porter Cristian viatjarà amb la resta de l’equip després de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmès diumenge passat amb motiu d’un trencament al menisc interior de la cama dreta. Aquesta lesió el mantindrà apartat entre vuit i deu setmanes. És per això que el tècnic català ha convocat el joves del Barça B Joan Miñano i Adrián Ortego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut