Josep Maria Bartomeu, protagonista als mitjans de comunicació nord-americans

Josep Maria Bartomeu, protagonista als mitjans de comunicació nord-americans

El president ha concedit diverses entrevistes coincidint amb la seva visita a Nova York amb motiu de la presentació de la campanya ‘1 in 11’

Un dia després de presentar amb gran èxit la campanya ‘1 in 11’ a Nova York el president Josep Maria Bartomeu ha concedit diverses entrevistes amb mitjans internacionals per parlar d’aquest nou projecte solidari de la Fundació FC Barcelona i sobre l’actualitat esportiva i institucional del Club.

El president ha concedit una entrevista a la cadena Univisión Deportes, pertanyent al grup televisiu Univisón, el més important de parla hispana als Estats Units i que també arriba a Mèxic i a països de Centreamèrica. Les seves paraules es podran sentir en diversos programes de la cadena, entre els quals ‘Contacto Deportivo’, l’informatiu principal.

També ha concedit una entrevista per al canal esportiu global Bein Sports. Aquest contingut sortirà als programes ‘Express’ i ‘Lockeroom’. I per al diari ‘Wall Street Journal’, un dels diaris econòmics més importants del món, amb el qual ha comentat també l’actualitat del Club i els seus projectes estratègics. A més, divendres va ser entrevistat pel periodista Fernando Palomo per al programa ‘Sportscenter’ d’ESPN, una de les cadenes esportives a primer nivell mundial.

El president també s’ha trobat amb alguns membres de la Junta de la Penya FC Barcelona de New York City, entre ells el seu president, Jordi Getman. La trobada ha tingut lloc a l’hotel on s’allotja la comitiva blaugrana i també hi han estat presents els directius Ramon Cierco i Ramon Pont. Jordi Getman ha estat l’encarregat d’explicar en què consisteix aquesta penya, que en els dos últims anys ha passat de 30 a 200 penyistes. La voluntat és ser un reflex fidel del que és el FC Barcelona a tots els nivells a la ciutat de Nova York. El president Bartomeu s’ha interessat per tots els detalls d’aquesta penya que està en constant creixement i els socis de la qual els dies de partit es troben a l’Smithfield Hall, situat a Manhattan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut