FC Barcelona-Damm: Derrota per la mínima (0-1)

Els nois de Jordi Vinyals han perdonat a la primera meitat davant un rival efectiu

El FC Barcelona no ha pogut sumar cap punt contra la Damm (0-1) després d’un partit en què els blaugranes han perdonat a la primera meitat, cosa que el rival ha aprofitat per endur-se els tres punts. Els nois de Jordi Vinyals no han sabut reaccionar al gol de Max Marcet en el minut 50, tot i tenir la iniciativa del joc.

Un primer període igualat

Des del primer moment els nois de Jordi Vinyals s’han mostrat concentrats, fidels al seu futbol, controlant el partit a través de la possessió de la pilota. Madurant les jugades amb paciència, la primera arribada s’ha produït sobre el quart d’hora de joc mitjançant Moha, un dels futbolistes més desequilibrants del partit.

La Damm ja havia avisat anteriorment amb un cop de cap d’Emilio Lucas a la sortida d’un córner. El Barça ha continuat insistint i, passada la mitja hora de joc, ha avisat per mitjà d’Isaac Padilla i Aitor Cantalapiedra, que han perdonat davant la porteria de Vito. Al bon futbol dels blaugranes hi faltava únicament el gol.

Galleda d’aigua freda

A la represa, una centrada des de la banda esquerra ha trobat Max Marcet, el davanter de la Damm més participatiu, que no ha perdonat i ha estrenat el marcador a favor del seu equip. Arran del gol els barcelonistes no han sabut continuar amb la bona dinàmica de la primera meitat i han patit força per generar perill.

El gol encaixat ha estat una galleda d’aigua freda per als de Jordi Vinyals, que no han estat capaços de girar la truita. La Damm s’ha defensat amb ordre i ha redoblat els esforços per tal de neutralitzar qualsevol ocasió de gol del FC Barcelona. Els blaugranes s’han topat amb un mur: la defensa rival no ha concedit cap error a la segona meitat.

Tot i que Jordi Vinyals ha intentat revolucionar el partit donant entrada a Amir i Carbonell, la Damm ha fet valer el gol de Max Marcet per acabar enduent-se els tres punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.