Vuit jugadores concentrades amb la selecció espanyola

Vuit jugadores concentrades amb la selecció espanyola

L’equip de Xavi Llorens perd des d’aquest dilluns i fins dijous vuit jugadores abans del partit de diumenge (11.30 hores) al camp del Collerense A més, també hi ha convocades cinc jugadores per a la setmana vinent amb la sub-19 espanyola

Després de guanyar el derbi aquest cap de setmana davant l’Espanyol (0-4) amb un doblet de Sonia i dos gols més de Willy i Marta Unzué, vuit jugadores del Barça Femení s’han desplaçat aquest dilluns per començar una concentració de quatre dies amb la selecció espanyola absoluta per preparar el Mundial del Canadà d’aquest estiu.

Entrenaments i partit davant l’Atlètic

A més de les diferents sessions d’entrenament, el combinat d’Ignacio Quereda jugarà un partit amistós dimecres davant l’Atlètic de Madrid. Les vuit jugadores convocades són: Sonia Bermúdez, Marta Corredera, Vicky Losada, Melanie Serrano, Virginia Torrecilla, Marta Torrejón, Ruth García i Alexia Putellas. Això serà fins dijous, quan tornaran als entrenaments a la Ciutat Esportiva per preparar amb dos dies de marge el compromís de Lliga de diumenge al camp del Collerense (11.30 hores), que serà el primer partit de la segona volta.

La setmana vinent, sub-19

Si aquesta setmana és el torn de l’absoluta, la vinent serà el torn de la sub-19 de Jorge Vilda, amb cinc jugadores del FC Barcelona convocades per fer una concentració des de dilluns fins a dimecres de la setmana que ve a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. A la llista hi apareixen cinc blaugranes: Nuria Garrote, Pilar Garrote, Andrea Sánchez, Sandra Hernández i Mariona Caldentey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut