Veterans i novells, amb la samarreta blaugrana, al Mundial d’handbol

Veterans i novells, amb la samarreta blaugrana, al Mundial d’handbol

La llista de 12 jugadors blaugrana combina jugadors que ja han jugat un Mundial mentre vestien la samarreta blaugrana amb qui ho fa per primera vegada

El 24è Mundial d’handbol arrenca el proper dimecres a Doha. Dins del grup dels 12 jugadors blaugrana que el disputaran hi ha diversos que ja saben el que significa jugar un campionat del món mentre són jugadors del Barça i d'altres que ho fan per primera vegada. Repassem qui té l’experiència i qui ho fa per primera vegada.

Els veterans

Jesper Noddesbo, Víctor Tomás, Cedric Sorhaindo i Raúl Entrerríos viuran el seu tercer campionat del món mentre vesteixen la samarreta blaugrana

Tomás ha jugat els mundials 2009, 2013 i ara jugarà el tercer campionat del món a Qatar. Noddesbo, mentre ha estat jugador del FC Barcelona, juga a Doha el tercer Mundial, després d’haver jugat els del 2011 i el 2013.

Raúl Entrerríos viurà el seu tercer Mundial blaugrana després d’haver jugat els del 2011 i el 2013. El mateix cas és el de Cedric Sorhaindo, que ha jugat els dos darrers campionats del món i ara jugarà el tercer com a blaugrana.

Rutenka i Viran, dos mundials blaugrana

Siarhei Rutenka i Viran Morros viuran el seu segon mundial des que vesteixen la samarreta del FC Barcelona d’handbol.

Ambdós van jugar el Mundial d’Espanya 2013 i ara viuran la seva segona cita mundialista a Qatar.

Els debutants blaugrana

Sis seran els jugadors que jugaran un mundial, per primera vegada, des que estan a la disciplina blaugrana.

Jallouz, Sigurdsson, Pérez de Vargas, Lazarov, Karabatic i Saric sabran el que significa jugar al Barça i jugar un Mundial la mateixa temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut