Tornen els partits de l’hoquei formatiu blaugrana

Tornen els partits de l’hoquei formatiu blaugrana

El Barça B va caure a la pista de l’Alcobendas (3-1), mentre que el Juvenil i l’Infantil van guanyar els seus partits El Júnior no ha tornat a la competició i el Sub 23 va ajornar el seu partit contra el Vendrell

Un cop superades les vacances nadalenques la competició ha tornat a l’hoquei formatiu blaugrana. El segon equip, el Barça B, va caure aquest cap de setmana a la pista de l’Alcobendas per 3-1 i s’ha complicat de forma seriosa les possibilitats de disputar la Copa del Príncep. El diumenge vinent, a casa contra el Burguillos (12 h), només val una victòria. Actualment els de Jordi Camps són sisens a la taula.

El Sub 23, finalment, no va disputar el seu partit contra el Vendrell, que va ser ajornat, i tornarà a la competició dimecres contra el Vic a casa, a Mundet. El Júnior, per la seva banda, començarà a jugar la Lliga dissabte a la pista del Sant Cugat (12.30 h), mentre que el Juvenil va vèncer en la primera jornada de la segona part de la temporada el Tordera per 1-3. Diumenge rebrà la visita del Manlleu a Mundet (10 h).

Pel que fa a l’Infantil, els més menuts de l’hoquei base van guanyar el Caldes per 6-1 en un matx que va ser realment espectacular. Dissabte, a Ripoll, l’Infantil disputarà la segona jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut