Una altra victòria per a l’equip de bàsquet en cadira de rodes

Els blaugranes continuen invictes aquesta temporada

Després de la parada per Nadal, el FC Barcelona va veure’s les cares amb el CB Mifas de Girona en un partit complicat i que va costar molt de tirar endavant.

Al primer quart els gironins van jugar una defensa molt intensa que no va permetre que els culers anotessin gaire, i el període va acabar amb un desavantatge de 8-11. Al segon l’atac va tenir més paciència a l’hora de jugar, i això es va reflectir en millors opcions de tir i millor joc col·lectiu. Els blaugranes van marxar al vestidor amb un punt de diferència a favor, 22-21.

Canvi de xip

La segona part va significar el canvi en el control del partit. El Barça va pressionar en tota la pista, els atacs visitants perdien efectivitat, i el ritme del joc va passar a ser culer als dos cantons del parquet. A l’últim període, tot i la millora gironina, els blaugranes van seguir amb la mateixa tònica del tercer quart i van mantenir la distància al marcador per acabar amb un 49-36 que els permet encadenar la cinquena victòria consecutiva de la temporada.

Ara toca pensar en el partit del cap de setmana vinent, en què l’equip viatja fins a Gran Canària per acabar la primera volta de la primera fase com a capdavanter i únic equip invicte de la Lliga Nacional Grup Est.