CP Calafell - FC Barcelona: Volen seguir amb la bona ratxa

CP Calafell - FC Barcelona: Volen seguir amb la bona ratxa

Els blaugranes visiten aquest dimarts (21h) un Calafell amb diversos jugadors formats a les categories inferiors del Barça Els de Ricard Muñoz saben que no poden fallar perquè tenen el Liceo de la Corunya al darrere, a tres punts

El Barça d’hoquei patins visita aquest dimarts (21 h) la pista del Café Crem CP Calafell Tot l’Any amb l’objectiu de seguir sumant victòries en aquest 2015. Es tracta de la 17a jornada de l’OK Lliga i es disputa entre setmana perquè els de Ricard Muñoz disputen aquest cap de setmana un partit de Lliga Europea contra el Benfica. Pel que fa als del Baix Penedès, ocupen la 13a posició a la taula amb un total de 18 punts en 16 partits i en el partit de la primera volta van caure al Palau per un clar 9-2.

El Barça

Els blaugranes arriben a aquest partit després de sumar la 15a victòria de la temporada contra el Moritz Vendrell per 5-1. La bona línia de resultats és un fet, ja que encara no coneixen la derrota aquesta temporada i al Joan Ortoll de Calafell cal continuar amb la bona ratxa de resultats per encarar el pròxim partit, a la pista del Benfica, amb la màxima confiança possible.

El rival

Pel que fa al Calafell, ha marcat un total de 46 gols en 16 partits, per una mitjana de 2,8 gols, mentre que n’ha encaixat 65. El seu màxim golejador és Marc Vergés amb 12 dianes i el segon és Marc Rosa amb 10. També compta a la seva plantilla amb dos jugadors formats a les categories inferiors del Barça, Gerard Verger, Ferran Rosa, Pol Galbas i Jordi Gabarra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut