Semifinals d’alt nivell

Semifinals d’alt nivell

Els blaugranes s’han vist en les quatre edicions anteriors amb l’Inter Movistar, sempre amb victòria

El FC Barcelona jugarà a partir de les 21 h el primer partit de les semis de la Copa del Rei davant de l’Inter Movistar, conjunt amb el qual s’ha trobat en algun moment o altre de la competició en les darreres quatre edicions. Fins ara el balanç és altament positiu a favor dels culers, que sempre han passat l’eliminatòria contra els madrilenys.

Partit de 80 minuts

Marc Carmona ja va avisar en la prèvia de les semifinals de la Copa del Rei que, en tractar-se d’una eliminatòria a doble partit, el matx d’Alcalá només eren els primers 40 minuts, i que esperava que fos al Palau Blaugrana on es decidís el pas a la final. El futbol sala no és un esport que tingui la tradició de jugar partits a doble eliminatòria i cap dels dos equips sortirà a especular amb el marcador.

Ja s’han vist les cares

Aquesta temporada els dos conjunts ja s’han vist una vegada. Va ser en el darrer partit de la primera volta, quan els catalans van jugar a la pista madrilenya per tal de poder tancar la primera volta com a primers de la LNFS. En aquella ocasió, els blaugranes van perdre per 4-2 i van deixar escapar la possibilitat d’acabar al capdavant de la classificació.

L’Inter, rival perillós

Ara el Barça torna a ser primer de la Lliga gràcies a la seva victòria a Burela i a l’ensopegada de l’Inter a casa del Llevant UD DM. Tot i això, el tècnic culer va destacar l’alt nivell de joc dels madrilenys malgrat la derrota. A més, són dues competicions diferents i no hauria d’afectar cap dels dos conjunts a l’hora d’afrontar el partit d’anada de les semis.

Les baixes blaugrana

El Barça no podrà comptar amb Cristian i Bateria, lesionats, ni amb el sancionat Ari Santos. A més, jugadors com Saad i Aicardo arrosseguen molèsties i són dubte per al partit. Sergio Lozano, que s’ha perdut els últims entrenaments amb l’equip per problemes personals, es va unir a l’expedició blaugrana a Madrid, tot i que la seva participació és dubtosa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut