La base culer continua en un bon moment

Tots els equips guanyen a excepció del Juvenil, que cedeix els primers punts de la temporada

Barça B: Hèrcules Sant Vicent 2 – FC Barcelona 3

El Barça B entrenat per Andreu Plaza va guanyar el desè partit consecutiu a la Lliga en desfer-se per un ajustat 2-3 de l’Hèrcules Sant Vicent. Ferran Plana va obrir el marcador en una bona jugada, però poc després, i en només dos minuts, els locals van capgirar el marcador amb dos gols. Però els blaugranes no van defallir i Juan Emilio va empatar el matx poc abans d’arribar al descans.

Tornant dels vestidors, la porteria blaugrana va patir algun perill, però van saber mantenir-la a zero. Va ser Juan Emilio qui va tornar a avançar el seu equip. A partir d’aquell moment els atacs locals van ser una constant, però la defensa culer i el seu porter van aturar totes les ocasions que generaven els jugadors de l’Hèrcules. Victòria final culer que els permet continuar una jornada més al capdavant de la classificació i deixar el segon a una distància de set punts.

Juvenil: FC Barcelona 2 – Manresa FS 2

Tot i el gran nombre d’ocasions per marcar per part culer, els jugadors blaugrana no van tenir el seu millor dia. Al primer període els locals van errar força oportunitats i la bona defensa manresana va impedir que al marcador hi anessin pujant gols. No va ser fins que quedaven dos minuts per finalitzar la primera part que el Barça va fer el seu primer gol. L’alegria local no va durar gaire, i poc després els visitants van empatar en l'únic xut a porta de la primera meitat.

A la segona meitat no va millorar el nivell de joc del Barça. El ritme del partit era molt lent i els blaugranes es van ressentir de no crear oportunitats suficients. Però a l’equador de la segona part els locals van aconseguir marcar i posar-se al davant al marcador. Quan quedaven quatre minuts per acabar el Manresa FS va sortir amb porter jugador i els locals van fallar un parell d’ocasions que haurien sentenciat el matx. I a falta de 30 segons i després d’un seguit d’errors els del Bages van fer l’empat. Els blaugranes ho van intentar, però no hi va haver temps per a res més.

Cadet: FC Barcelona 11 – Sant Joan de Vilassar FS 0

Durant els primers minuts del matx el FC Barcelona va anar agafant el domini del partit, però sense disposar de gaires ocasions de gol. Els del Maresme estaven còmodes tancats al darrere i sortint al contraatac. De mica en mica el domini barcelonista va ser més gran, fins que al minut 7 aconseguia inaugurar el marcador en una jugada desafortunada per a la defensa dels de Vilassar, ja que es van marcar el gol en pròpia porteria. A partir d’aquí els blaugranes van intensificar el setge sobre la porteria de Gerard. En tres minuts d’encert culer Juanfran, Mario i Pau eixamplaven la diferència posant el 4 a 0 amb què es va arribar al descans.

A la represa els nois de Martí Graells van sortir disposats a marcar distàncies entre els dos equips, i en quatre minuts van aconseguir quatre gols seguits. El domini blaugrana en aquesta segona part va ser total i van anar caient els gols fins a arribar al definitiu 11 a 0. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua líder de la categoria.

Infantil: FC Barcelona 10 – Amposta FS 0

L’infantil blaugrana es va veure les cares amb un Amposta que només havia perdut tres partits aquesta temporada. Els locals van portar la iniciativa en tot moment i els dos equips van marxar al vestidor amb un resultat parcial de 4-0 en què els tarragonins no van poder fer cap xut a la porta blaugrana. A la represa els visitants van arriscar més, però el Barça va aprofitar els espais per marcar més gols i deixar el marcador final en un clar 10-0 en què Povill va fer-ne cinc per part blaugrana.

Aleví: CFS Sant Andreu de la Barca 1 – FC Barcelona 5

La primera part del partit va acabar en empat a zero després que els dos equips no arribessin amb gaires opcions a la porteria contrària. Però el segon temps va ser totalment diferent. Els blaugranes van sortir amb molta intensitat des de l’inici. El gol en contra no va fer defallir els culers, que van capgirar el resultat en tres minuts i de l’1-0 van passar a l’1-3. Els visitants van gaudir de força ocasions per ampliar el resultat, però finalment només van aconseguir dos gols més, tot i que la diferència hauria pogut ser més àmplia.