Sedano: “Volem continuar sent líders”

Sedano: “Volem continuar sent líders”

Els blaugranes van caure amb el Peníscola a la primera volta

Després del partit d’anada de les semis de la Copa del Rei, el FC Barcelona ja prepara l’enfrontament de Lliga davant del Peníscola Bodegas Dunviro. Marc Carmona i Paco Sedano han parlat amb els mitjans de comunicació abans de l’entrenament al Palau Blaugrana.

Marc Carmona ha demanat als seus jugadors que oblidin el partit de Copa i se centrin en la Lliga, de la qual són líders amb un punt de diferència respecte a ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar. “Som primers i és importantíssim treure els tres punts demà per mantenir aquesta primera plaça i defensar-la amb les ungles respecte al calendari que ens ve després”. Per la seva banda, el porter i capità Paco Sedano està en la mateixa línia que el seu tècnic: “Independentment que ens vagi bé per a la moral, volem continuar sent líders, que és l’objectiu a final de temporada i, per tant, aquest és un partit decisiu”.

Peníscola, un rival “de casa”

Els castellonencs són un equip ple de jugadors que han passat per la disciplina del FC Barcelona, com Chema Mella, Pol Pacheco i Fran Conde, entre d’altres. És per això que el tècnic ha avisat d’aquesta circumstància a la roda de premsa: “Hi ha molts jugadors que han estat a la casa, que tenen aquesta motivació especial de jugar contra nosaltres, contra jugadors que han estat companys seus, i sabem que des d’un punt de vista motivacional ells vindran al dos-cents per cent”. Sedano també creu que el partit serà complicat per als interessos culers: “Té molts jugadors que han estat aquí, a la casa, i vindran molt motivats. És un partit en què no tenen res a perdre i sí molt a guanyar; vindran sense pressió i amb moltes ganes”.

Equip irregular

El tècnic ha elogiat també l’equip castellonenc, però ha assenyalat que han estat una mica irregulars durant la primera volta de la Lliga: “És un equip que ha estat un pèl irregular a la primera volta perquè ha estat capaç de guanyar-nos a nosaltres, ve de guanyar l’Inter, tot i que després a última hora va quedar fora de la Copa”.

Moltes molèsties físiques

Carmona també ha destacat el problema de les lesions acumulades les darreres setmanes: “Després de les festes se’ns han acumulat els partits i les lesions i ho estem acusant una mica des del punt de vista físic. La gent està tocada, hi ha molts jugadors amb molèsties, i això no ens permet entrenar-nos amb la quantitat de jugadors que voldríem, però hem d’intentar passar aquesta dinàmica intentant guanyar tots els partits possibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut