Espanya i Macedònia guanyen en els duels blaugrana

Els blaugranes d’Espanya s’han imposat a la Bielorússia de Rutenka i Lazarov ha superat Jallouz

Dia de duels de blaugranes a Doha. Espanya amb Bielorússia, amb cinc blaugranes sobre la pista, i el Macedònia contra Tunísia han estat els partits en què jugadors blaugrana s’han trobat a cara a cara.

Cara per a Tomás i companyia i creu per a Rutenka

La selecció espanyola on juguen Pérez de Vargas, Tomás, Entrerríos i Viran s’ha emportat el primer triomf en el primer partit de la selecció estatal a Doha per 38 a 33.

Espanya ha dominat el partit, tot i que Bielorússia ha pressionat de valent en el marcador, amb la contribució de Raúl Entrerríos a la direcció de joc i la tasca de Viran Morros a la defensa. Victor Tomás ha estat aplicat en la defensa avançada ordenada per Cadenas i ha estat revulsiu a la segona part. Avui Gonzalo Pérez de Vargas ha disputat la segona part del partit amb aturades de mèrit.

El moment clau del partit s’ha vist al minut 18, quan una acció defensiva del blaugrana Siarhei Rutenka sobre Viran Morros ha estat castigada amb vermella directa i una expulsió molt rigorosa del bielorús.

Tomás: “Hem controlat a la primera part i a la segona hem intentat decidir massa ràpid, però tenim el primer triomf i això és molt important”.

Entrerríos: “Les sensacions són bones. Començar amb un triomf és bàsic en aquests campionats”.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya – Bielorússia.

Lazarov guanya Jallouz

La Macedònia de Kiril Lazarov s’ha imposat per 33 a 25 a la Tunísia de Jallouz en un altre duel fratricida entre blaugranes a Doha.

Els macedonis han tingut el partit controlat i només els de Wael Jallouz han pogut aguantar durant els primers minuts de l’enfrontament. Lazarov ha estat el màxim golejador i ha capitanejat Macedònia amb 10 gols. Jallouz ha fet dos gols en 26 minuts.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Macedònia - Tunísia.

Sorpresa per a la Dinamarca de Noddesbo

El primer gran resultat inesperat de la competició ha tingut lloc en el Dinamarca – Argentina. Un empat a 24 de la vigent subcampiona d’Europa i del món, la selecció de Jesper Noddesbo, ha estat la primera sorpresa de la competició.

El pivot blaugrana ha fet un gol en els 26 minuts que ha jugat d’aquest inesperat debut per als danesos.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Dinamarca - Argentina.

Karabatic i Sorhaindo presenten credencials

França ha demostrat el motiu de ser una de les favorites per ser campiona del món, i ho ha fet de la mà de Karabatic, amb set gols, i de Sorhaindo, MVP del partit. Els francesos han superat Txèquia per 30 a 27.

I els dos blaugranes han estat clau en el triomf dels homes d’Onesta. La direcció i la capacitat d’anotació de Nikola Karabatic i la contribució ofensiva, cinc gols, i el treball defensiu de Cedric Sorhaindo han fonamentat el triomf.

Sigurdsson cau en el duel de nòrdics

La selecció islandesa del jugador del Barça d’handbol ha perdut amb Suècia per a 24-16. La feina de l’exblaugrana Mattias Andersson a la porteria sueca ha eclipsat Sigurdsson i la seva selecció en el duel de nòrdics.

Gudjon Valur Sigurdsson ha fet un gol en els prop de 25 minuts que ha estat sobre la pista de l’Ali Bin Hamad Al Attiyah Arena de Doha.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Suècia - Islàndia.