S’entrenen a l’escenari del partit

S’entrenen a l’escenari del partit

El Pavilhao Fidelidade, que pot acollir fins a 2.500 espectadors, presentarà una gran entrada aquest dissabte Els de Ricard Muñoz, que han patit un petit ensurt en el viatge d’anada després de l’impacte d’un llamp a l’avió, s’han entrenat amb normalitat

El Barça d’hoquei patins afronta aquest dissabte (20 h, en directe per 'streaming') un repte majúscul: aconseguir la primera posició del grup a la pista del Benfica, un dels grans aspirants a guanyar la Lliga Europea any rere any. Els blaugranes, que durant el viatge d’anada han patit un petit ensurt amb l’impacte d’un llamp sobre l’avió, s’han entrenat aquest divendres a la tarda a l’escenari del partit, el Pavilhao Fidelidade, un pavelló de 2.500 espectadors que de ben segur presentarà una gran entrada per al partit.

Els blaugranes han fet una sessió suau, amb molta pilota, per tastar la pista del matx. El parquet, en perfecte estat, promet un gran espectacle entre el Benfica, segon classificat del grup amb 10 punts, i el Barça, primer, també amb 10 punts però amb un millor marge de gols anotats i rebuts.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut