MoraBanc Andorra-FC Barcelona: Recuperar el bon camí a domicili

MoraBanc Andorra-FC Barcelona: Recuperar el bon camí a domicili

El Barça juga aquest diumenge a Andorra (12.30 hores, Esport3) per tornar a guanyar fora del Palau i ser cap de sèrie a la Copa

Tornar a guanyar lluny del Palau Blaugrana. Aquest és, ara mateix, l’objectiu principal que té el Barça de bàsquet per afrontar el partit de la 17a jornada de Lliga. Els de Xavi Pascual visiten aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) la pista del MoraBanc Andorra, que ocupa la quinzena posició de la classificació amb cinc victòries i 11 derrotes. Al pavelló andorrà, els blaugranes miraran de tornar a guanyar a domicili després de cinc derrotes consecutives lluny de Barcelona entre Lliga i Eurolliga.

A Andorra, el conjunt blaugrana es retrobarà amb tres exjugadors culers: Víctor Sada, Jordi Trias i Nathan Jawai. Els tres van jugar al Palau en etapes diferents i coincideixen ara en un Andorra que ha recuperat la màxima categoria i es manté fora de les posicions de descens.

En cas de victòria del Barça i derrota del Reial Madrid, del Bilbao Basket o del Joventut de Badalona, el conjunt de Xavi Pascual s’asseguraria ser cap de sèrie a la Copa del Rei. En l’última jornada de la primera volta, que decidirà els encreuaments de la cita a Gran Canària del febrer, el Barça es juga les seves opcions de ser entre els quatre primers en una classificació molt ajustada.

El Barça arribarà a Andorra amb les baixes ja conegudes de Juan Carlos Navarro, Brad Oleson i Marcus Eriksson. Els andorrans, per la seva banda, no podran comptar amb Blanch i Gomes és dubte.

Últims precedents

Ambdós conjunts ja es van enfrontar durant la pretemporada a la final de la Lliga Catalana, amb victòria per als de Xavi Pascual per 104-93. Aquell dia, només Sada i Trias es van enfrontar amb el seu exequip, ja que Jawai ha signat pels andorrans amb la temporada començada.

Per trobar enfrontaments entre Barça i Andorra a la Lliga cal remuntar-se a la dècada dels 90. Durant aquellsanys, i amb els blaugranes com a visitants, es van creuar en quatre ocasions, amb tres victòries per al Barça i una per als andorrans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut