El FC Barcelona d’handbol, el club més representat a Doha

El FC Barcelona d’handbol, el club més representat a Doha

Amb 12 jugadors jugant el Mundial, el Barça és l’equip que més jugadors aporta a aquesta cita

Un cop les 24 seleccions han confirmat els 16 jugadors que jugaran la primera fase del campionat del món d’handbol que està tenint lloc a Doha (Qatar), el Barça d’handbol és l’equip més representat en aquesta cita per sobre del PSG, el THW Kiel, el Kielce i el Vardar.

Barça, Vardar, Kielce i Kiel

Els blaugranes ocupen el primer lloc en jugadors aportats per jugar el Mundial, amb 12. El segueixen el Kielce i Vardar amb 11 i Kiel i Brest amb 10.

El Montpeller té 9 jugadors jugant el Mundial, i equips com el PSG, l'El Jaish de Qatar, el Samen de l’Iran i l'Ahly d’Egipte tenen 8 jugadors a Doha.

Amb vuit seleccions

Els jugadors del FC Barcelona d’handbol estan dividits en vuit seleccions. Pérez de Vargas, Entrerríos, Morros i Tomás estant jugant amb Espanya, i amb quatre blaugranes és la selecció que més homes del FC Barcelona té.

França, amb Karabatic i Sorhaindo, en té dos, i després Lazarov, amb Macedònia, Rutenka, amb Bielorússia, Jallouz, amb Tunísia, Sigurdsson, amb Islàndia, Saric, amb Qatar, i Noddesbo, amb Dinamarca, completen la relació dels blaugranes i les seves seleccions respectives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut