Espanyol – FC Barcelona: Sense premi (2-1)

El Juvenil A blaugrana no ha pogut endur-se la victòria contra l’Espanyol; el gol de Padilla a la segona part no ha estat suficient per remuntar

El Juvenil A blaugrana no ha pogut endur-se els tres punts del derbi disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol. Els nois de Jordi Vinyals no han estat capaços d’implantar el seu joc i materialitzar les arribades, i han cedit el matx als blanc-i-blaus a la primera part. Sí que han sabut reaccionar al segon temps, en què han deixat el marcador amb un 2-1 amb el gol de Padilla.

Gerro d’aigua freda

Malgrat que han sortit amb força i amb ganes de revertir la situació dels últims partits, el gol de l’Espanyol ha arribat massa d’hora. Marc Gual ha descol·locat els blaugranes al minut 2 obrint la llauna, fet que ha acomodat els locals al terreny de joc. Els de Jordi Vinyals buscarien l’empat fins al descans sense èxit, i abans del xiulet de l’àrbitre Pol Lirola pujaria el 2-0 al marcador.

Reacció amb esperança

A la segona part insistia el Juvenil A, que ha volgut canviar la dinàmica del matx. És així com Ros ha amenaçat la porteria de Rubén amb un xut que ha picat al pal. Els blaugranes han decidit canviar de peces, i amb l’entrada de Padilla al terreny de joc ha arribat el primer gol del Barça, que ha ressuscitat les esperances del Juvenil. Concretats i portant el pes del segon temps, els nois de Jordi Vinyals buscaven insistents l’empat, generant ocasions per mitjà de les triangulacions d’Aitor amb Moha i Carbonell i les intervencions de Padilla. La insistència no ha tingut premi, ja que el marcador no es mouria del 2 a 1.