Triomf del vòlei femení per la via ràpida (3-0)

Triomf del vòlei femení per la via ràpida (3-0)

Les blaugranes resolen amb facilitat el partit davant l’Alcobendas i ja pensen en la Copa de la Reina

El Barça tornava a l'Hospitalet Nord buscant la victòria davant el Feel Volley Alcobendas. Es tractava d'un partit en què, si l'equip local jugava el seu joc, la victòria era a l'abast. El matx va destacar per la tranquil·litat i la similitud durant els tres sets disputats.

Bon marxa

El joc era l'esperat: bon servei, lluita defensiva i risc ofensiu de l'equip rival i control en el bloqueig i regularitat en atac per part de l'equip local. Durant el partit les sensacions van ser que el CV Barcelona dominava el joc. En els moments en què l'Alcobendas aconseguia un avantatge o s'apropava en el marcador, el Barça mantenia la calma i aconseguia mantenir una diferència de tres o quatre punts.

La intensitat, clau

Durant els primers compassos dels tres sets el joc era igualat, amb bons intercanvis, serveis directes i punts de bloqueig. Passat el segon temps el tècnic del Barcelona apujava el llistó en les funcions de bloqueig i defensa per poder així contraatacar amb efectivitat.

Aquesta major intensitat de l'equip local feia que el conjunt visitant arrisqués més en atac. I aquest risc es va traduir en nombrosos errors en atac per part de les jugadores del Feel Volley Alcobendas. Els errors del Feel i la seguretat mostrada per part del Barça van fer que cada set es tanqués a favor de l'equip local.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut