Kiril Lazarov i Danjel Saric, als vuitens de final

Amb els triomfs de Macedònia per 22 a 25 sobre Bòsnia i el de Qatar sobre Eslovènia per 29 a 31, Saric i Lazarov també són jugadors de vuitens

Si el triomf d’Espanya sobre Xile classificava quatre blaugranes als vuitens de final de la competició, a la tercera de cinc jornades de la primera fase. Ara ja són sis, de moment, els blaugranes que jugaran la primera de les rondes decisives de la competició.

Qatar, als vuitens

El triomf per 31 a 29 de Qatar davant Eslovènia ha suposat als jugadors entrenats per Valero Rivera, exentrenador del Barça d’handbol, i amb el blaugrana Danjel Saric a la porteria, la classificació per als vuitens de final després de tres triomfs en tres partits.

En un partit francament igualat, la tranquil·litat més gran dels homes de Rivera els ha permès emportar-se el triomf final davant els eslovens. Danjel Saric, avui, ha defensat la porteria de Qatar durant 12 minuts.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Eslovènia-Qatar

Tres de tres per a Lazarov

Kiril Lazarov i Macedònia sumen, com Espanya i Qatar, tres triomfs en tres partits. En un partit complicat, Macedònia s’ha imposat per 25 a 22.

Avui el lateral blaugrana de Macedònia ha marcat tres gols en 30 minuts de joc i ja en porta 22 en els tres primers partits del Mundial.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Bòsnia-Macedònia

Primer punt per a Jallouz

En un partit emocionant la Tunísia de Wael Jallouz ha obtingut el primer punt de la competició en empatar amb Àustria a 25 gols.

Wael Jallouz ha jugat 25 minuts i ha marcat 1 gol.