Pascual: “El València és un rival de primeríssim nivell”

Pascual: “El València és un rival de primeríssim nivell”

El tècnic blaugrana creu que els valencians són el rival més difícil que els podia tocar, però reconeix que si volen guanyar la Copa del Rei s’han de superar tots els rivals

Després del sorteig de la Copa del Rei de bàsquet que s’ha realitzat aquest dilluns, l’entrenador del Barça, Xavi Pascual, ha valorat d’aquesta manera el rival blaugrana als quarts de final: “El València és el rival més difícil que ens podia tocar sent caps de sèrie. És un rival de primeríssim nivell”. “És cert que ha passat una primera part de la temporada amb molts problemes de lesions –continuava el tècnic-  i potser han rendit una mica per sota de les expectatives, però ara estan creixent”.

Pascual és conscient de la dificultat del quadre en què l’equip ha quedat enquadrat, ja que en cas de classificar-se per a les semifinals, s’enfrontarien amb el guanyador de l’Unicaja-Bilbao Basket: “Si passem ens depararà una de les semifinals més complicades, passi qui passi. Són dos rivals de moltíssim nivell. No obstant, si vols guanyar la Copa del Rei has de guanyar tots els rivals”.

En aquest sentit, Marcelinho Huertas també ha expressat les seves sensacions de cara a l’eliminatòria contra el València Basket: “És un dels conjunts que més s’ha reforçat aquesta temporada, sabem que no han signat els mateixos resultats que la temporada passada, però la seva plantilla és una de les més fortes”.

Huertas ha coincidit amb Pascual a avisar que “per guanyar la Copa has d’anar passant totes les etapes i sempre t’acabaran tocant els millors equips”, i ha finalitzat assegurant que “els valencians potser van una mica de tapats, però són dels equips que poden sorprendre i arribar fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut