Karabatic i Sorhaindo empaten amb Sigurdsson i Noddesbo amb Alemanya

L’empat de França davant la Islàndia de Sigurdsson per 26 a 26 dóna aire a l’extrem blaugrana per ser a vuitens L’empat de la Dinamarca de Noddesbo sobre Alemanya deixa amb moltes opcions el seu grup

Dia de participació de quatre blaugranes a Doha. França amb Karabatic i Sorhaindo han empatat amb el seu company Gudjon Valur Sigurdsson. A la mateixa hora i en un altre pavelló, Noddesbo obtenia un empat amb Alemanya.

Empat dels blaugranes

Tot i l’aportació de Karabatic i Sorhaindo, amb 3 gols respectivament, França es veia superada per la Islàndia del blaugrana Gudjon Valur Sigurdsson per 12 a 14 a la mitja part. Un resultat que demostrava que en un Mundial res és previsible.

Islàndia, amb Sigurdsson al capdavant, va agafar les regnes del partit a la segona part, però amb experiència i qualitat els francesos aconseguien posar-se per davant al marcador 23 a 22, quan faltaven 9 minuts. La igualtat s’ha mantingut fins al final i l’empat ha repartit punts entre els blaugranes.

Karabatic ha fet 6 gols en 48 minuts de joc. Sorhaindo ha realitzat 5 gols en 54 minuts i Sigurdsson ha marcat 3 gols, jugant el partit sencer. Amb aquest resultat França ja és equip de vuitens i, fins ara, vuit blaugranes seran en aquesta eliminatòria.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit França-Islàndia

Igualtat màxima

La igualtat presidia un dels partits de la jornada entre la Dinamarca de Jesper Noddesbo i Alemanya. L’empat a 16, amb alternatives al marcador, a la fi del primer temps, certificava la igualtat vista sobre la pista.

A la segona part, Alemanya va agafar distància en el marcador. Dos o tres gols per davant, mantenia a ratlla Dinamarca. Però els danesos van reaccionar i un empat figurava al marcador a 5 minuts de la fi del partit, resultat que es va mantenir fins a la fi del partit.

Dinamarca suma quatre punts amb l’empat, en un partit que no ha jugat Noddesbo, i està al segon lloc del Grup D.