Espanya s’emporta el duel més blaugrana

Espanya s’imposa a Qatar, Lazarov perd el primer partit, i Jallouz, a tocar dels vuitens de final

En la jornada blaugrana del Mundial d’handbol hi ha hagut de tot. Triomfs dels quatre blaugranes d’Espanya davant del seu company Danjel Saric; derrota, la primera, de Lazarov davant una de les seleccions favorites com és Croàcia, i triomf esperançador per a Wael Jallouz amb Tunísia.

Igualtat màxima

En un partit marcat pel color blaugrana amb els dos equips entrenats per antics tècnics del Barça, amb cinc jugadors actuals i sis exjugadors del Barça sobre la pista, la selecció d’Espanya s’ha emportat el triomf per 25 a 28.

A la primera part les defenses i les porteries d’ambdós equips han estat encertades, i fruit d’això al descans el marcador lluïa un curt 10 a 8 per a Qatar. A la segona part la sortida de Gonzalo Pérez de Vargas ha estat clau, i feia que l’empat a 19 figurés a l'electrònic a manca de 13 minuts per a la fi del partit.

S’ha arribat al tram final amb empat a 25. Una aturada de Gonzalo i dos gols, de Tomás i de l’exblaugrana Cañellas, han deixat el 25 a 27 per a Espanya a manca d’un minut. De nou Pérez de Vargas ha tornat a aturar i el partit ha finalitzat amb el triomf d’Espanya per tres gols.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Qatar-Espanya.

Bielorússia manté les opcions de ser a vuitens

El triomf de la Bielorússia de Rutenka davant Xile per 34 a 23 i la derrota del Brasil per 32 a 35 davant Eslovènia deixa, fins a la darrera jornada, la porta oberta a Rutenka i als seus per ser a vuitens del Mundial.

Des del lateral Siarhei Rutenka ha marcat vuit gols i ha jugat 25 minuts. A Bielorússia li caldria guanyar a Qatar el darrer partit i esperar un empat o una derrota del Brasil davant Xile per estar entre els 16 millors.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Xile-Bielorússia.

Lazarov perd el primer partit

La lògica s’ha imposat entre Macedònia i Croàcia i els croats han derrotat la selecció de Kiril Lazarov per 26 a 29. El blaugrana de Macedònia ha marcat set gols i ha estat 24 minuts sobre la pista.

Amb aquest resultat Macedònia disputarà la segona plaça del grup, en la darrera jornada, davant Àustria.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Macedònia-Croàcia.

Jallouz i Tunísia miren a vuitens

El triomf de Wael Jallouz i els seus davant Bòsnia per 27 a 24 deixa Tunísia ben a prop d’assolir els vuitens de final. En la darrera jornada un empat o un triomf davant l'Iran, que no ha sumat cap punt, classificaria Jallouz.

El blaugrana ha jugat nou minuts i ha marcat un gol.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Bòsnia-Tunísia.