El CP Vilafranca, en línia ascendent

El CP Vilafranca, en línia ascendent

L’equip del Penedès es troba en una còmoda vuitena posició amb 23 punts i ha sumat 15 dels últims 21 punts Roger Rocasalbas, amb 17, i Jordi Galán, amb 12, els màxims golejadors dels homes que entrena Jordi Garcia

El Club Patí Vilafranca Capital del Vi visita aquest dissabte el Palau Blaugrana en la que serà la 18a jornada de l’OK Lliga. L’equip de l'Alt Penedès porta una línia ascendent pel que fa a joc i resultats i actualment ocupa la vuitena posició de la taula. Es troba en una zona còmode, tranquil·la, amb un total de 23 punts i compta amb un equip que combina experiència i gols a la categoria amb joventut.

Grans resultats

En les últimes setmanes l’equip que entrena Jordi Garcia ha superat per 4-3 l’Igualada, ha guanyat a la sempre difícil pista de l’Alcoi per 4-6, va empatar a la pista del Lleida (3-3), va vèncer per 4-0, va empatar a 5 a la pista del Manlleu , va empatar 1-1 a casa contra el Voltregà, va fer el mateix a casa del Cerceda (5-5) i va vèncer per 3-8 a Calafell. Per tant, porta 7 partits sense conèixer la derrota, en què ha sumat 15 dels últims 21 punts possibles i així ha pogut fer un salt de qualitat a la classificació, sumant punts importants a pavellons en què és molt difícil puntuar.

Els golejadors

Compta amb un equip amb jugadors experimentats a l’OK Lliga i que estan fent un gran inici de temporada. Tot això, combinat amb jugadors joves i l’estabilitat de portar quatre temporades amb el mateix entrenador. Roger Rocasalbas, amb 17 gols, és el màxim realitzador de l’equip de Vilafranca, mentre que Jordi Galán, amb 12, és el segon màxim anotador del Patí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut